Notícia

Lexu's estrena el videoclip de la seva 'Juliette'

L'Urgell, origen de la formació catalana, esdevé l'escenari del primer videoclip del seu nou disc 'Per què no es toquen les nostres mans'

amena_31
amena_31

La discoteca Wai-kiki d'Agramunt i les afores de la ciutat de Tàrrega s'han convertit en uns platós d'excepció per al nou videoclip de Lexu's. Es tracta de tornar als orígens de la banda, ja que els seus membres mantenen més d'un lligam amb aquest territori, vinculat directament a la seva infantesa. La productora lleidatana Waita TV va ser l'encarregada de coordinar les dues jornades d'enregistrament, una de les quals nocturna, a la discoteca, mentre que la segona se succeeix damunt de cotxe, amb regust a road movie.En aquest videoclip, la banda Lexu's no desxifra al públic qui és la seva 'Juliette', perquè tothom té una 'Juliette', aquell amor d'estiu, fugaç però inoblidable, que formarà part del nostre imaginari per sempre. Així, doncs, veurem la banda en un viatge per la seva terra que els durà fins a la discoteca Wai-kiki, on demostraran que la 'Juliette' pot esdevenir l'estrella de qualsevol festa aquest estiu.

 

Després de "La vida perfecta", els Lexu's van trencar el seu silenci de quatre anys el passat 29 de maig amb un nou treball discogràfic anomenat 'Per què no es toquen les nostres mans. El disc inclou dotze cançons, produïdes musicalment per Manu Guix i Roger Rodés, que es van enregistrar els mesos de març i abril de 2012 als Estudis Medusa (Barcelona) i masteritzar a Mastering Mansion (Madrid) per Nick Litwin. D'aquesta manera, el grup tornava amb força a l'activitat musical i sobre els escenaris amb nou disc, del qual s'ha extret un primer senzill, el tema 'Juliette', amb el seu respectiu videoclip.

 

En aquest disc, el grup ens parla de la necessitat que, de vegades, sentim d'apropar-nos, de sentir el contacte humà. A més, reivindica el fet de recuperar l'emoció d'estar l'un al costat de l'altre, de sentir-nos, de tocar-nos... Per què no es tornen a tocar les nostres mans? "Per què no es toquen les nostres mans" és el quart disc d'aquesta banda. Els seus anteriors treballs, "Saps" (2004), "Sent amb mi" (2006), "La vida perfecta" (2008), han aconseguit diversos guardons i reconeixements com el Premi al Disc Català de l'Any i gran part dels seus temes han estat dels més radiats a nivell del panorama català. A la vegada, el grup també ha format part de la banda sonora de diverses campanyes i sèries com ara l'exitosa "Polseres Vermelles".


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.010.567 missatges
  • 211.538 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums