Notícia

Creix la venda de llibres nord-catalans

amena_31
amena_31
El llibre en català cada cop té més adictes a la Catalunya Nord. Un dels factors més importants ha estat la consolidació de l'editorial "El Trabucaire" que va començar amb modèstia l'any 1985 amb l'edició de tres llibres.

Ara "El Trabucaire" té més de 60 punts de venda al Roselló, un fons de 200 títols i els llibres tenen una tirada entre 1.000 i 2.000 exemplars. Actualment ja publica uns 20 títols a l'any que tracten de temes prou variats com literatura, contes, història, llengua, poesia, novel·les i fins i tot 2 llibres en occità per any.

[ Continua ]
Entre les pròximes novetats cal destacar llibres decicats a la USAP, l'anticlericalisme en els anys 1800-1852 i als jueus meridionals. Com es pot veure "El Trabucaire" també tracta temes d'actualitat permanent.


Opina

Configuració
 • Al catàleg d'edicions El Trabucaire hi ha molts llibres que només estan en francès. Això es pot comprendre per la situació de la llengua a la Catalunya Nord, però aquest fet en dificulta la difusió a la resta del país on, pels canals comercials normals, només s'hi distribueixen llibres en català o en castellà.

  Si es pugués organitzar una traducció al català de molts dels llibres d'El Trabucaire, tot això que hi guanyaríem.

  • No t'equivoquis la majoria dels llibres del trabucaire són en català, al menys tots els assaigs o llibres històrics, doncs si voleu llegir llibres de Catalunya Nord podeu fer una passejada al siti http://www.trabucaire.com per comandar !

   Les edicions El trabucaire tenen un paper molt important a Catalunya Nord per a la difusió i la transmissió de la nostra cultura. A més els llibres en francès sovint permeten a la gent no catalanoparlant de redescobrir la seua cultura, i sobretot història, i desprès a apprendre la nostra llengua.

 • Venga polacones, dejad este foro para polacones frustrados, y veniros al foro de “antibarcelona.com”. Os esperamos.

Publicitat
Publicitat

Fòrums

 • 9.251.483 missatges
 • 219.463 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat