Notícia

ACPV té 40 dies per pagar 600.000 euros de multa a la Generalitat valenciana

Són conseqüència de no haver acatat l'ordre de clausura de diversos repetidors del senyal digital de TV3 que l'entitat té al País Valencià

concentracions-tv3-paisvalencia-gen2010
concentracions-tv3-paisvalencia-gen2010

El Govern valencià va iniciar el gener de 2007 un procés de persecució econòmica i política contra Acció Cultural del País Valencià (ACPV) que té com a objectiu intentar tancar les emissions de TV3 al País Valencià i castigar amb multes. Malgrat que ACPV ha aconseguit mantenir la major part de la xarxa de repetidors encara en funcionament, n'hi ha tres que han estat precintats per la Generalitat valenciana (el de la Carrasqueta a l'Alacantí, Alginet a la Ribera Alta i Llosa de Ranes a la Costera). D'acord amb la voluntat persecutòria, el Govern valencià ha imposat a ACPV multes per cadascun dels repetidors precintats: una de 126.943,90 euros (ja pagada per ACPV) i dues de 300.000 euros cadascuna. Si bé ACPV va presentar en el seu moment recurs a les dues ordres de pagament, la darrera Resolució de la Direcció General de Tributs de la Conselleria d'Hisenda de la Generalitat Valenciana ha imposat la data del proper 20 de març com a límit per a fer efectiu el pagament del total de les dues multes pendents.En el cas que ACPV no fera efectiu l'esmentat pagament, s'obriria la via de constrenyiment administratiu i, per tant, el deute s'augmentaria automàticament en un 20% (720.000 en total més els interessos meritats) i s'obriria un termini de 50 dies per a fer front a aquest deute augmentat. També es meritaria en favor de l'administració autonòmica interessos que passaran a tenir la qualificació jurídica de demora i per cada dia que es mantingués aquesta situació. A més, l'entitat passaria a "no estar al corrent amb l'Administració Pública", la qual cosa bloquejaria la possibilitat de percebre ajudes públiques de qualsevol tipus i si no es fes front al deute augmentat pel constrenyiment en el termini de 50 dies, s'obriria el procediment d'embargament dels béns i drets de l'entitat.


Opina

Configuració
 • anseso 18.973 7 79 👍 2.687

  La Gene.valenciana és anticatalana (rodolí). No volen que valencias i catalans tinguém cap mena de contacte per tal de dividir-nos i d´acabar amb la nostra cultura i així poder espanyolitzar-nos.

   

  No ho aconseguiràn mai.

 • xoco 1.370 12 👍 9

  Volen arreplegar cacaues per anar tapant forats de les desfetes i dèficits de Formula 1, visita papal, i grans etc etc...

   

  La manera més lamentable que han triat, perseguir als que no son ells, als que no justifiquen la corrupció... perseguir el català es una forma que tenen cara el seu electorat de fer-se els bons i patriotes.

  Ataquen les butxaques dels valencians, dels socis, Ajuntaments, Entitats...

   

  Vergonya! I al tribunal d'Estrasburg deuria anar ACPV ja d'una vegada denunciant aquest govern que sols es noticia per corrupció, un president dins una trama que cada dia ixen noves coses, i ell sols pensa en la seua tumbona mirant la lluna de València i que Comunitat més bonica que tenim, si no fora per Zapatero, i així, ens va.

 • malllamplll 26.830 9 39 👍 1.143

  Que no paguin ni un cèntim. 

 • Tirisiti 2.263 11 772 👍 3

  Perquè no ho paga sa puta mare?

 • vicentmontesinos 2.433 8 737 👍 7

  No pagueu, la vorem per internet si els de tv3 ajuden un poc.

 • Josep Carles 5.785 12 371 👍 1.166

  Gravíssim econòmicament i políticament; poden arruïnar a ACPV i embargar-los-hi, per exemple, el CCC Octubre. Són pura màfia espanyolista.

Publicitat
Publicitat
Publicitat

Fòrums

 • 9.010.038 missatges
 • 211.520 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums