Notícia

Batzak edita el seu nou treball autogestionat

amena_31
amena_31
Ja és al carrer el segon treball discogràfic de Batzak amb el títol “La nostra pròpia força”, precedit per una maqueta i el disc “Nunca tan pocos robaron tanto a tantos”, ambdós treballs anteriors editats pel segell “Propaganda pel Fet”. Els 11 temes d’aquest disc mantenen la contundència pròpia del hardcore estrident del primer treball. No obstant, la integració d’influències tan heterògènies com una buleria flamenca a “així”, melodies populars yugoslaves a “el circ”, l’acordió i la pandereta de Pomada a “ni ho aconseguiran”, el hip-hop a “pels colzes” i fins i tot les harmonies pròpies de registres més metal a “traficants de paraules” s’incorporen al registre i sonoritat pròpiament hardcoreta.

[ Continua ]
Per altra banda, cal destacar la innovació pel què fa a les veus, que incorporen melodies al característic registre vocal estripat del primer treball discogràfic. Els textos es mantenen en l’àmbit de la crítica i l’alternativa al sistema d’explotació capitalista.
Per tots aquells que encara no hagin escoltat mai Batzak però els agradi el hardcore mes potent, des del Racó Català us recomanem aquest grup sabadellenc.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.253.920 missatges
  • 219.554 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat