Notícia

Endavant denuncia que els Mossos d'Esquadra van vigilar la seva Assemblea Nacional

Agents de paisà de la policia catalana van estar fotografiant les persones que hi accedien · Posteriorment van retenir alguns militants per identificar-los i interrogar-los

endavant-osan-logotip-bandera
endavant-osan-logotip-bandera

L'Assemblea Nacional d'Endavant OSAN que es va celebrar aquest cap de setmana passat a Tarragona va ser vigilada per agents de paisà que es van dedicar a fotografiar totes les persones que hi accedien. Tal com han denunciat Endavant OSAN i Alerta Solidària, membres dels cossos de seguretat, equipats amb aparells fotogràfics i transmissors, es van dedicar a controlar qui participava a l'assemblea i, un cop finalitzada, els Mossos d'Esquadra van retenir alguns dels militants al peatge de Coma-ruga (Baix Penedès) per identificar-los, interrogar-los i escorcollar-los els cotxes. Aquest episodi que ha estat durament criticat per l'organització marxista és un més dels que l'Esquerra Independentista dels Països Catalans denuncia que pateix tant per part dels cossos policials catalans com els espanyols i els francesos.
Opina

Configuració
 • Francesc Bonastre 6.537 7 332

  Preguntes:

  1. Per què els mossos tenen que fer això?

  2. Quina diferència hi ha entre endavant i les CUP?

  3. Quina dife`rencia hi ha entre vosaltres i el PSAN?

   

   

  Moltes gràcies.

  • __22954__ 4.663 9

   1. Perquè els ho han ordenat.

    

   2.Endavant és una organització política de l'Esquerra Independentista, no es presenta a les eleccions. Les CUP són les candidatures electorals, els nuclis  que es presenten a les eleccions municipals (el front institucional de l'Esquerra Independentista). Les CUP tenen el suport de Endavant.

    

   3. El PSAN si bé s'autodenominen marxistes i independentistes -d'esquerres i independentistes- no són a dintre de l'Esquerra Independentista. El PSAN deixà de banda la seua ideologia marxista per assumir el independentisme transversal (L'anomenat Front Patriòtic). Endavant, en canvi, si és a dintre d'eixe moviment autoanomenat Esquerra Independentista partidària de construir la Unitat Popular, de vincular-se amb les reclames independentistes i implicar-se en les lluites ppulars i els moviments socials, per arrivar a la Independència i el Socialisme. Resumidament: PSAN és partidari del front patriòtic; Endavant de la Unitat Popular (estratègia de l'Esquerra Independentista).

    

    

 • bolxevik 19 7

  si tenes qualque problema amb la bofia espanyola o els flics francesos, és que ets sul bon camí; les policies estatals o autonomiques han pas estat inventades per facilitar la feina per l'alliberament del poble treballador català

 • cerc 402 12

  Si els mossos us fotografien a vosaltres, per què no fotografieu vosaltres al mossos?. Desprès podeu fer, ambdós, una exposició pública a veure qui fa les millors fotografies. Si ells no volen col.laborar guanyeu vosaltres.

Publicitat
Publicitat
Publicitat

Fòrums

 • 9.011.631 missatges
 • 211.563 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums