Notícia

Arriba 'De tot CAT', la fira de productes etiquetats en català

Organismes, institucions i entitats d'arreu de Catalunya hi ratificaran el compromís de consumir productes etiquetats en català

detotcat
detotcat

El Palau de Fires de Girona acull des d'avui i fins diumenge la fira 'De tot CAT', una iniciativa que té per objectiu donar a conèixer i fomentar l'ús de la llengua catalana en l'àmbit empresarial. La trobada d'aquest cap de setmana actuarà com a punt de trobada de professionals compromesos amb la llengua, mostrarà als consumidors la gamma de productes en català, assegurarà la possibilitat d'establir relacions comercials entre empreses i distribuïdores i comptarà amb una oferta formativa i lúdica programada. De fet, estudis sociolingüístics recents avalen la importància d'aquesta fira ja que constaten un interès creixent d'una part important de la ciutadania per conèixer les empreses sensibles a l'ús de la llengua catalana.El caràcter multisectorial de la fira afavorirà la presència de la majoria d'àmbits de la vida quotidiana en els quals es poden consumir productes en llengua catalana. Per aquest motiu tant hi podrem trobar productes gastronòmics, com culturals, com d'oci, com de noves tecnologies, amb uns propòsits ben clars: promoure les empreses que fan servir la llengua catalana en els seus productes o serveis, conscienciar les institucions, empreses i consumidors, i sensibilitzar i motivar les empreses que encara no incorporen el català en els seus productes o serveis.

A més a més, demà es farà públic el Compromís de Girona, en què els càrrecs electes i representants de més de 200 entitats i institucions d'arreu de l'àmbit lingüístic català ratificaran públicament la seva adhesió a la campanya 'A taula, en català' a través d'aquest acte. Aquest acte comptarà amb la presentació de Josep Maria Terricabras, catedràtic de filosofia de la UdG.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.009.885 missatges
  • 211.512 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums