Notícia

TVC posarà en funcionament un nou canal d'esports i un de juvenil

'Esports 3' programarà transmissions i esdeveniments esportius, mentre que el 3xl oferirà continguts per a joves de 16 a 24 anys

tv3-c33-324-300-super3-ccma-tvc
tv3-c33-324-300-super3-ccma-tvc

Ja fa uns mesos Televisió de Catalunya va anunciar canvis a la seva oferta de canals, immersa ja en el que ha suposat el canvi a la TDT, i va desvetllar que estava treballant en un nou canal d'esports. Aquesta oferta ja s'està concretant i durant el cap de setmana la directora de TV3, Mònica Terribas, ha anunciat no només un nou canal d'esports sinó també un de juvenil, dedicat als joves entre 16 i 24 anys. El Departament d'Esports de TVC ja està realitzant proves en emissió tancada del nou canal d'esports que s'anomenarà Esport 3. Esport 3 inclourà una programació competitiva amb transmissions i esdeveniments esportius, sobretot en les franges de "prime time" de dilluns a divendres i durant tot el cap de setmana.En la franja diària de matí i tarda, a més dels esports tradicionals, el nou canal completarà l'aposta amb una programació centrada en l'estil de vida esportiu, potenciant valors emergents com el fet d'estar en forma, la salut, l'aventura o l'aire lliure. D'altra banda, Televisió de Catalunya també crearà un canal pels jovent que s'anomenarà 3xl. Aquest canal emetrà pel mateix senyal que actualment ocupa el Canal Super 3 i el 300. Aquest últim, de fet, en principi desapareixeria i el 3xl ocuparia el seu lloc.

 

Al setembre es preveu que tant el 3xl com l'Esport 3 comencin a emetre el setembre de 2010, tot i que les emissons regulars -en especial del canal d'esports- es preveuen ja per principis del 2011, en un procés semblant al que es va fer en el 3/24 quan es va posar en marxa el setembre de 2003. D'altra banda també s'ha pogut saber, en àmbits més restringits, que el canal TV3 HD començaria a emetre de forma pionera emissions en format tridimensional (3D) també a partir de setembre.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.253.920 missatges
  • 219.554 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat