Publicitat

Notícia

Allau de crítiques i insults del PSC a Terribas per l'entrevista a Montilla

Altres membres del partit s'afegeixen a la carregada de Joan Ferran contra la directora de TV3 · Un càrrec del PSC de Barcelona la titlla de 'mal follada', 'mala persona' i 'pocavergonya'

entrevista-terribas-montilla-mar2010
entrevista-terribas-montilla-mar2010

L'entrevista que la directora de TV3 va fer dilluns en "prime time" al president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, amb motiu del caos elèctric per la nevada, ha encès els ànims al PSC. Ahir, el portaveu adjunt dels socialistes al Parlament, Joan Ferran, recuperava les seves crítiques contra la "crosta nacionalista" i criticava des del seu blog el to de l'entrevista a Montilla, a qui acusava "d'interrompre constantment" el president, i de "fer-lo caure en paranys o contradiccions". Per Ferran, Terribas no va respectar "el ritme" del president i no el va deixar explicar-se "sense pressa". Poca estona després de les declaracions de Ferran, el també diputat del PSC Josep Maria Balcells titllava l'entrevista de "dura" i de "poc respectuosa", i acusava Terribas d' "assetjar" Montilla per "pressa", amb preguntes "que el van posar a la defensiva", tal com informa directe!cat. Balcells va lamentar també que Terribas defensés "el punt de vista dels crítics" amb la gestió del caos elèctric. Però qui més fort ha carregat contra l'entrevista ha estat Miguel Ángel Martin López, càrrec del PSC a l'Ajuntament de Barcelona. En un apunt al seu perfil del Facebook, Martin titlla Terribas de "mal follada" i també de ser "mala persona", "tendenciosa", "faltona", "cínica" i "despectiva cap al seu President". En un altre apunt assegura que si fos periodista li faria vergonya "el to, l'estil i l'actitud" de la directora de TV3, a qui abans havia titllat de "descarada" i "pocavergonya".Martin considera d'altra banda que Montilla va estar "immens" i per això la jugada a Terribas "li ha sortit malament". Miguel Ángel Martín ostenta diversos càrrecs a l'administració de l'àrea de Barcelona, no només en ajuntaments de districte, sinó també a l'Institut Metropolità del Taxi.

 

miguel-angel-martin-terribas-entrevista-montilla-psc

 

[Detall del perfil de Miguel Ángel Martin al Facebook]

 

D'altra banda com dèiem ahir, Joan Ferran és un habitual de les crítiques cap als professionals de TV3 que no combreguen amb l'espanyolisme. Des de les seves famoses crítiques a una suposada "crosta nacionalista" (catalana), fins a altres incidents similars, passant per la seva recent carregada contra Control+Ç (a qui va qualificar d' "ultraortodoxos i sectaris"), un grup de treballadors de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), que s'han agrupat recentment per impulsar un marc de referència informatiu plenament català.

 

Actualització: Miguel Ángel Martin, poc després de la publicació d'aquesta notícia, ha esborrat l'entrada del seu perfil del Facebook que reunia els principals insults contra Terribas, com ara "mal follada". Desafortunadament per al càrrec del PSC, les captures de pantalla existeixen i no es poden esborrar. Per qui no la vegi correctament al detall que hem publicat més amunt, també la tenim a mida normal:

 


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.298.771 missatges
  • 221.202 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat