Notícia

Les consultes independentistes comptaran també amb observadors flamencs, corsos i sards

Confirmen la seva presència a la convocatòria del 13D

butlleta-papereta-votacio-consulta-independencia-arenys-munt
butlleta-papereta-votacio-consulta-independencia-arenys-munt

Diputats flamencs, corsos i sards han confirmat la seva presència com a observadors internacionals en les consultes sobre la independència de Catalunya que se celebraran el proper 13 de desembre a més de 160 municipis. La Coordinadora per la Consulta, que ha notificat la col·laboració d'aquests eurodiputats -al seu dia els respectius partits corsos i sards ja van mostrar-se partidaris de participar-hi-, també ha notificat que Escòcia no enviarà observadors. El ministre d'Afers Exteriors escocès, Michael Russell, en la sessió parlamentària de dijous passat, va dir que no preveu enviar observadors oficials per supervisar el procés perquè "és la gent de Catalunya qui ha de decidir el seu futur constitucional".Per la seva banda, el diputat del Partit Nacional Escocès (SNP), Gil Paterson, va assegurar que seguirà el procés amb "interès". Així doncs, de moment els eurodiputats flamencs, corsos i sards seran els que compliran l'objectiu que persegueix la Coordinadora de "dotar de legitimitat el procés en clau internacional".


Opina

Configuració
 • ñu 41 9

  M'agradaria que per una vegada els observadors fossin de partits com el Laborista i conservador britanic, la CDU / CDS o l'SPD, el partit Republicà o Demòcrata nord-americà, és a dir partits que tenen influència en el món i no uns partits independentistes que no tenen més credibilitat a nivell internacional que les CUP per posar un exemple

  • Scorppio 5.027 15 431

   La credibilitat la tenen plenament, exactament igual que els altres partits polítics, perquè han estat escollits democràtiques com a representants dels seus respectius pobles.

    

   El teu comentari fa senzillament fàstig.

  • ReiDelMam 7.605 13 283

   Ets patètic, des de quan hi ha diferents tipus d'eurodiputats? Han estat perfectament elegits per desenes de milers de ciutadans europeus, si no t'agrada que siguin diputats fote't, però no els deslegitimis.

    

   Tenen la mateixa legitimitat que els brontosaures a què has fet referència.

Publicitat
Publicitat

Fòrums

 • 9.251.486 missatges
 • 219.463 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat