Notícia

Planet 51 arriba en català a 27 sales del país

El film d'animació es podrà veure en 25 cinemes del Principat, un d'Andorra i un de Mallorca

planet-51-film-cinema
planet-51-film-cinema

Aquest divendres s'estrenarà a 27 sales de diversos cinemes del país el llargmetratge "Planet 51" en català gràcies al suport de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya. La coproducció de Hand Made Films i Antena 3 Films es podrà projectar en català gràcies a la voluntat de la Secretaria de promoure i facilitar el cinema doblat i subtitulat en la nostra llengua. Ilion Animation Studios ha creat tot un univers al voltant de Planet 51 utilitzant les tecnologies més modernes que ha donat com a resultat una experiència visual que no es pot comparar amb altres pel·lícules d'animació.Planet 51 explica les aventures d'un astronauta americà és el primer en trepitjar aquell planeta i descobreix que aquest ja està habitat per petits éssers de color verd que viuen en un mon bucòlic i només tenen por de ser envaïts per alienígenes.

 

La pel·lícula es podrà veure en català a les sales: Megacine (Badalona); Lauren Gràcia, Cinesa Heron City (Barcelona); Multicinemes Cataluña (Berga); Ocine Girona, Cinema Albèniz (Girona); Ocine Granollers (Granollers); JCA Alpicat, Espai Funatic (Lleida); Atlàntida Multicinemes (Manresa); La Calàndria (El Masnou); Cinemes Olot (Olot); Cinema Arinco (Palamós); Cinema Teatre Comtal (Ripoll); Cinema Imperial (Sabadell); Cinebaix (Sant Feliu de Llobregat); Cinema Guiu (La Seu d'Urgell); Ocine Les Gavarres (Tarragona); Cinemes Majèstic (Tàrrega); Cinesa Parc Vallès, Cinema Segle XXI (Terrassa); JCA Cinemes Valls (Valls); Cinema Sucre (Vic); Casal (Vilafranca del Penedès); Cinema Bosc (Vilanova i la Geltrú); Cinema Carlemany (Andorra); Multicinemes Metropolitan (Palma. Mallorca)


Opina

Configuració
 • Indepessimista 23.727 13 50 👍 1.536

  Sembla que aquest cop n'hi ha més còpies (normalment en són 12, si no m'equivoco). Potser s'hi van acostumant si finalment es fa una Llei del Cinema.

 • albardusco 1.067 14 👍 26

  Al País Valencià com sempre 0. Haurem d'esperar al circuit de cinema en català de les universitats.

 • ñu 41 9

  Però si aquesta pelicula ve de Madrit ...

  • Frangy 4.680 9 459

   Però ve en català

    

   Algun dia els espanyols es limitaran (vos limitareu?) a ser els nostres veins. Llavors el fet de què una pel.lícula vingue de Madrid serà el mateix que quan vénen de Roma, una nota més a la fitxa. Volem un país normal, no un país condicionat per Espanya, de qualsevol de les maneres

 • tindal 8.063 11 265 👍 136

  Poc rellevant em sembla això per a la normalització de català, especialment per la gent que no va mai al cinema.

   

  Molt més important i que afecta tothom és l'etiquetatge normalitzat.

Publicitat
Publicitat

Fòrums

 • 9.253.923 missatges
 • 219.554 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat