Notícia

L'equip espanyol de futvolei es retira del Catalunya-Espanya per les pressions polítiques

El Consejo Superior de Deportes (CSD) amenaça l'equip espanyol amb accions penals

seleccio-catalana-futvolei-femeni
seleccio-catalana-futvolei-femeni

Finalment els partits masculí i femení de futvolei entre Catalunya i Espanya que s'havien de jugar aquest dissabte, en el marc del Torneig Autoequip Open Internacional de Futvolei 2009 que es disputa aquest cap de setmana a la platja del Riuet de Coma-ruga (el Vendrell), no s'han celebrat. Les pressions polítiques i penals exercides pel Consejo Superior de Deportes espanyol (CSD) han sorgit efecte i han provocat que el combinat espanyol no hagi assistit als partits, que han estat guanyats pels respectius combinats catalans per un "no presentat" (WO). El CSD ha remès una carta on assegura que l'advocacia espanyola ha confeccionat un informe sobre possibles responsabilitats penals pels jugadors del combinat espanyol de l'asseguren "autodenominada Selección Española de Futvolei". La carta del CSD amenaça amb sancions legals i accions penals si aquests jugadors "no deixen d'usar els símbols nacionals [espanyols] en les competicions internacionals en les que participin". El vicepresident de la Plataforma Proseleccions, Sergi Blàzquez, ha denunciat que es tracta "d'una injerència política més del govern espanyol per tractar d'evitar un enfrontament internacional de la selecció catalana"."Denunciem les greus amenaces i coaccions del Consejo Superior de Deportes en aquest cas envers els esportistes espanyols". "Qui barreja política i esport? qui utilitza els mitjans polítics per evitar la promoció de l'esport català? la resposta sens dubte la tenen els dirigents esportius espanyols".


Opina

Configuració
 • obrinkaps Usuari sumador 417 13
  El Consejo Superior de Deportes boicoteja el Catalunya-EspanyaImprimeixCorreu electrònic
  ''Una nova injerència política del govern espanyol'', afirma Sergi Blàzquez 14/11/09
  futvolei
  El Consejo Superior de Deportes (CSD) amb les seves pressions a l'Asociación Española de Soccervolley han aconseguit evitar la seva presència al Open Internacional de Futvolei del Vendrell que es disputa entre avui i demà a Coma-Ruga.

  A les 11:20 hi havia el partit femení entre Catalunya i Espanya però les jugadores espanyoles no s'han presentat. Catalunya, formada per Sussana Baeza i Xènia Cantoni, s'han imposat per W.O (no presentat).

  A les 12:00, en el duel masculí, Espanya tampoc ha assistit a l'enfrontament i novament Catalunya, formada per Francesc Riba i Manel Muñoz, s'han emportat la victòria per W.O. Catalunya en el següent partit ha perdut 2 sets a 0 (15-10 i 15-8) contra França; tot i així demà jugarà una de les semifinals.

  Sergi Blàzquez, vicepresident de la Plataforma Proseleccions, ha denunciat l'actitud del Consejo Superior de Deportes ''novament una injerència política més del govern espanyol per tractar d'evitar un enfrontament internacional de la selecció catalana. Denunciem les greus amanaces i coaccions del Consejo Superior de Deportes en aquest cas envers els esportistes espanyols. La Plataforma Proseleccions es pregunta qui barreja política i esport? qui utilitza els mitjans polítics per evitar la promoció de l'esport català? la resposta sens dubte la tenen els dirigents esportius espanyols''.
 • __24467__ 1.230 9

  els orcs de les espanyes pixen fora de test

   

  m'encanta veure'ls rabiar!!!!!!!!!!!1

   

 • Xes 5.203 12 412

  Mai m'hauria arribat a imaginar lo fanàtics i miserables que són.

 • __24744__ 27.971 9

  Una llàstima pels jugadors de la espanyola, que com a esportistes tenien les mateixes ganes de jugar que els catalans.

   

  L'únic culpable d'això són els polítics i els quefes de la federació aspañola.

 • plitu 1.136 13 👍 6

  De mica en mica van caient més esports reconeguts i els "veïns" no es van presentant,l'únic que estan fent és enterrant-se ells mateixos,això va bé companys!!!Cada cop queden en més evidència als ulls del món.aveure si aconseguim molts més reconeixements d'altres esports(cada vegada ens en queden menys),aveure si al final deixen de participar en tots els esports,pel seu cap-quadrat,i ens lliuren de la seva presència arreu,seria la millor notícia que ens podrien donar.Salut!!!

 • digipop 188 9

  Cagats i acollonits i no es donen conte que poc a poc els nem apartan i aquesta es la forma de que poguem competir

 • xaviri 4.466 12 478

  Un bon cop d'efecte seria seleccionar jugadors espanyols de bitlles i voleiplatja perquè puguessin competir amb la selecció catalana si els neguen la participació els nazis de l'espanyola.

 • vicentmontesinos 2.440 9 745 👍 7

  despres ens acusen de polititzar l'esport? 

 • DavidM 17 11

  Doncs millor, així es passa la següent fase estant ben fresc.

 • mikibc 10.445 14 204 👍 4

  Sempre fent publicitat a la causa, que macos que són.

Publicitat
Publicitat

Fòrums

 • 9.251.483 missatges
 • 219.463 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat