Notícia

Arriba la VII Trobada d'Estudiants dels Països Catalans

Serà a Reus durant el primer cap de setmana d'octubre

amena_31
amena_31

Els propers 2, 3 i 4 d'octubre tindrà lloc a Reus (el Baix Camp) la VII Trobada d'Estudiants dels Països Catalans, que organitza anualment el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC). Com cada any l'esdeveniment comptarà amb la presència d'estudiants d'arreu del territori als actes que s'hi realitzen, des d'activitats formatives com ara xerrades i tallers, fins a gimcanes o concerts. El preu de la inscripció és de 30 euros, i inclou l'allotjament al poliesportiu municipal amb calefacció, lavabos i dutxes amb aigua calenta, així com tots els àpats des de divendres fins diumenge a la tarda, i l'entrada de franc als concerts de divendres i dissabte.Hi ha temps per inscriure-s'hi fins el proper 30 de setembre; el SEPC organitzarà diversos busos per assistir a la trobada, i subvencionarà el viatge si els interessats provenen de les Illes Balears. Els que s'hi vulguin desplaçar pel seu compte poden seguir els consells de la mateixa plana web de la Trobada.

 

Des de l'obertura de la Trobada, el divendres 2 d'octubre a les 4 de la tarda, fins el final de la mateixa, coincidint amb el dinar del diumenge 4 d'octubre a dos quarts de 3 de la tarda, hi haurà tot d'activitats, xerrades, concerts i tallers. Podeu consultar quines activitats i a quines hores estan programades pel divendres 2, dissabte 3 i diumenge 4.


Opina

Configuració
 • __24744__ 27.971 9

  No vull tenir res a veure amb aquesta mena de pseudo-anarquistes. No hi ha sindicat més totxo en tots els PPCC.

 • __24454__ 1.454 9

  El SEPC està fent una bona feina.

  Potser li falta una mica de capacitat mobilitzadora, però bé, va pel bon camí.

  • Jo mateix 330 14

   [mode IRONIA ON]

    

   Sí, el dia que aconsegueixi ocupar alguna facultat contra Bolonya, començarà a tenir el meu respecte...

    

   [mode IRONIA OFF]

   • __24744__ 27.971 9

    Tu, tiu, hi ha gent a favor i en contra del pla bolonya. Jo hi estic a favor. Però el cas no és aquest, el que passa és que havia tingut algun contacte de forma oficial i el sindicat d'estudiants té una comunicació nul·la. I un sindicat això no ho pot permetre.

    • Jo mateix 330 14

     M'he equivocat, perquè volia respondre el "Currito_de_la_Cruz" d'aquí a baix, que deia que al SEPC "potser li falta una mica de capacitat mobilitzadora" i clar, m'he quedat flipant!

      

     En tot cas, no entraré a rebatre el que dius, perquè jo no milito al SEPC, ni vaig viure massa el tema de les tancades i com es van portar des del sindicat, tot i que, pel que conec, el tema de comunicació deu dependre sobretot de cada nucli d'universitat o de facultat, així que cada cas deu ser un món...

      

     Tot i això, no crec que sigui ni un sindicat anarquista, ni totxo i la bona feina d'organitzar una trobada com aquesta ho demostra!

 • Phoolan Devi 199 9

  DIVENDRES DIA 2

  A partir de les 16:00 Obertura de la VII edició de la Trobada d'Estudiants dels Països Catalans. Cal passar a recollir les acreditacions al Casal Despertaferro!. Obertura de l'espai habilitat per dormir del Centre Cívic Ponent.

  17:30. Presentació de l'estrategia del SEPC per aquest curs.

   19:30. Ensenyament popular, renovació pedagògica, taller a càrrec de Quim Framis.

  21:30. Sopar Popular a càrrec de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Reus, a les Peixateries Velles.

   23:00. Oci Popular: Gimcana revolucionaria. Començarà a la Plaça del Baluard i s'estendrà fins el tomb de ravals.


  DISSABTE DIA 3

  10:00. Xerrada El Model coeducatiu, a càrrec de Patricia Gracia. Taller sobre la Coeducació a càrrec de Cau de Llunes, col·lectiu antipatriarcal de Tarragona.

  12:00. Per un marc laboral propi, a càrrec de l'Espai Jove de la intersindical-CSC. Debat La necessitat d'un marc estudiantil propi, a càrrec d'un membre del SEPC.

  14:00. Dinar Popular (fideuà amb marisc) a càrrec del Casal Despertaferro!

  16:30. A les universitats, en català!, a càrrec de plataforma per la Llengua.

  18:30. Les indústries militars als centres educatius, a càrrec de Centre Delàs - Justícia i Pau.

  21:30. Obertura de la barra, amb servei d'entrepans a càrrec de l'assemblea de Joves de Reus, a la plaça de Peixateries Velles.

   22:30. Concert amb l'actuació d'Anita Miltoff i Poker's. Durant el mateix es realitzarà l'acte polític de presentació del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans, a la plaça de Peixateries Velles.

  DIUMENGE DIA 4

  10:00. Passi del documental Terra Lliure, punt final.

  12:00. Taula Rodona sobre el futur de l'educació pública als Països Catalans, al Teatre Bravum.

  14:30. Dinar de Germanor (Macarrons) a càrrec de l'assemblea de Maulets de Reus, a la Plaça Peixateries Velles. Durant el dinar, actuació de Josep Romeu. Finalització de la VII Trobada d'Estudiants dels Països Catalans

Publicitat
Publicitat

Fòrums

 • 9.253.927 missatges
 • 219.554 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat