Notícia

Carme Chacón vincula independentisme i falangistes

Assegura que tant uns com els altres són 'extremistes i radicals' i que 'això no és Catalunya' · Carrega durament contra CiU per la seva 'deriva independentista'

carme-chacon-tv3-falange-independentisme-cuni
carme-chacon-tv3-falange-independentisme-cuni

La ministra de Defensa espanyola i membre de l'executiva del PSOE, Carme Chacón, ha opinat sobre la consulta independentista que va tenir lloc el diumenge a Arenys de Munt. Ho ha fet al programa Els Matins de TV3 [vegeu-ne el vídeo], on ho ha considerat "una forma més de reivindicació" de l'independentisme, i ha assegurat que li preocupen un parell de temes. El primer, "la imatge que donem de Catalunya", ja que en la seva opinió Catalunya "no són els extrems, no és la independència, ni la ultradreta" com podria semblar amb la consulta, sinó que és "un país d'ordre, de seny i de moderació, que es vol entendre". En segon lloc ha desviat el tema cap a CiU, de la que ha dit que està en "una deriva independentista" que no és "la convergència amb la que vaig créixer", que era "una convergència de moderació, d'entesa i possibilitisme".Chacón ha reiterat diverses vegades aquesta preocupació per la "deriva" de CiU, amb Artur Mas al capdavant, que s'apunta "a l'indepedentisme dia sí dia també" que "no té res a veure amb el nostre país". Un país que "no és ni ultradreta ni independentisme". Preguntada per l'actitud del PSOE respecte a la consulta, sobre si això podria haver incentivat la reacció favorable al plebiscit, ha tornat a desviar el tema. En concret cap a la premsa i els mitjans espanyolistes, de qui ha dit que estan "contents" i són "feliços" per poder carregar contra Catalunya. Perquè "els extrems, el separatisme, és el que volen els diaris".

 

"Catalunya no és això, els agradi o no. Som gent que compleix la llei, on defensem les idees complint la llei, gent de seny, moderació i enteniment". Per tot això Carme Chacón ha dit veure "amb dolor" com aquests diaris frueixen de la situació, tot i que "afortunadament" Catalunya "segueix sent el que som, un país de moderació i seny", perquè -ha repetit- Catalunya "no és independentisme i falange".

 

Posteriorment i preguntada sobre l'Estatut i si considera legítim que un Tribunal Constitucional espanyol que té la meitat de membres en prórroga decideixi sobre un text aprovat al Congrés i votat pels principatins, Chacón ha respost que la culpa de tot la té el PP i el seu recurs contra l'Estatut. La ministra ha demanat al PP que el retiri, i ha acusat a CiU de no exigir-li-ho tot i morir-se de ganes de pactar-hi. Chacón però no ha dit res sobre el fet que el Defensor del Poble espanyol, el militant del PSOE Enrique Múgica, també ha recorregut el text.

 


Opina

Configuració
 • Hanseatic Usuari sumador 21.289 11 67 👍 22

  El dia que aconseguim la independència, se li treu la nacionalitat catalana.

 • plitu 1.136 13 👍 6

  B-O-T-I-F-L-E-R-A

 • __24381__ 5.381 9

  Te raó això no és Catalunya, Catalunya és la Feria d'Abril i les Sevillanes.

 • Despertaferrro 1.513 10 982

  Quina mossa més sinistre, de veritat.

 • RocBlanc 2.004 10 836 👍 440

  Aquesta pobra està cagada de por... au noia canviat les calces, que fas pudor!!

 • independentistaimpacient 18.749 9 85 👍 577

  Vés amb els teus estimats militars espanyols i deixa en pau CiU, independentistes i Catalunya sencera, que només ets capaç de donar la culpa als altres, com la majoria dels polítics!

 • Xantal 1.849 10 879 👍 720

  Així segons aquesta ignorant exercir el dret a vot és d'extremistes i ho fica al mateix sac que ser falangista. Realment no té arguments per defensar la seva postura.

   

  No m'estranya que li preocupi la imatge que estem donan de Catalunya, veient que tot el món se'n fa ressó de les nostres ganes de ser lliures i de la democràcia d'opereta que hi a Espanya.

   

   

  Si com ella diu no som independestistes, per què ens posen tantíssimes traves per fer un referèndum?? Si realment Catalunya no és independentista no els hauria de preocupar el més mínim un referèndum.

 • __24632__ 1.314 9

  Estan cagats. Ara sí que podem dir que tenen por, cosa que amb propostes com la de Carod 2014 no podíem dir. Una pregunta, el cas d'Espanya i Castella seria l'equivalent del de Iugoslàvia i Sèrbia?

 • __1601__ 1.378 15 👍 39

  Aquesta nena és tonta, la demagògia és el recurs dels incapaços...

   

  Gràcies E!!!!

 • Front Patriòtic 4.456 10 479

  Falangistes i independentistes, oi Chacón?

   

  MIra si estan vinculats, que als primers el teu govern els autoritza i els dóna veu en plena Unió Europea i en ple segle XXI, mentre que als segons que s'expressen amb les urnes i pacíficament el teu govern els vol il·legalitzats.

   

   

 • slash 1.176 11

  el que sí son el mateix son la falange i el PSOE, espanyols.

 • quatrebarresPV 3.562 10 575

  PP=PSOE=Falange

   

  Espanyol(iste)s tots.

 • malllamplll 26.830 10 40 👍 1.143

  Prous animalades que estem sentint darrerament dels polítics que ara només ens faltava la inculta aquesta. Si és que ja trigava.

   

   

   Es que sempre ens ha de dir , el què som i el què no som els catalans ?  

   

   Mira Carmencita , tu estàs al Gobierno Despaña ,per cuota i  perquè el teu marit porta unes banyes que podria anar a Madrid sense tren,xupant de la catenària.

   

   Com es nota que per portar un Ministeri com el téu només cal plorar com una bleda asolellada i saber dir " Yes" quant despenjes el telèfon cada vegada que et truquen de la OTAN.  

   

   Tu com els teus companys..del Baij yobregat al ministerio. 

   

   

  • FLANXO Usuari sumador 7.993 13 268 👍 555

   " Mira Carmencita , tu estàs al Gobierno Despaña ,per cuota i  perquè el teu marit porta unes banyes que podria anar a Madrid sense tren,xupant de la catenària."


    


      Hostia malparit quin mal de ventre m'has fet passar del tip de riure que m'he fet, fins i tot plorar de riure.

 • Ruc_Catala 5.234 16 410 👍 1.084

  Trona i no veuen els llamps. Estan tant convençuts de la eterna i divina unitat d'ecspanya que no veuen més enllà del seu nas

 • Arkaitz Usuari sumador 5.158 15 415 👍 547

  Envian's l'exercit, el teu ministeri et va com anell al dit.

 • Sabadellenc 3.770 15 547 👍 88

  La Cármen Cochon utilitza la vella tàctica de deslegitimar l´independentisme equiparant-lo al feixisme representat per la Falange. Doncs bé Sra. Cochon, aquesta vegada se us ha vist el llautó, poc teniu a fer contra un poble unit, lliure i que reclama el que legitimament li pertany.

   

  Salut!

   

  P.D.: I no ens adormim a la parra, que una flor no fa estiu.

 • llamp 48.603 17 10 👍 12.152

  Jo el que sí trobo radical és l'espanyolisme i el seu integrisme hispànic

 • llamp 48.603 17 10 👍 12.152

  L'altre qüestió (tipus FAIL i OWNED que surten per aqui) és què hi fa un "radical" d'advocat de l'Estat

 • estelat 3.804 9 541

  La Chacón és una dona moderna i emprenedora, penso que és un exemple a seguir (per ser la primera dona ministra de defensa). Heu d'entendre que estant on està no pot dir res més que el que ha dit. Segurament els del PSOE li han dit: "corre a hacerlos callar que igual a tí te hacen caso". Ara, tatxar-la de traidora em sembla una mica exagerat, la seva posició és la única que pot adquirir.

   

  Que consti que a mí no em fa cap gràcia que faci aquests intents de desanimar-nos en el camí a la independència però tampoc s'ha de ser massa dur.

  • llamp 48.603 17 10 👍 12.152

    

   Aquesta dona ha de cuidar l'hortet de l'article Vuité de la Constitució espanyola (aquest en especial va amb el seu càrrec). És aixó el que està defensant.

    

   I quina manera més grotesca de tirar-li floretes a CiU per desanimar-lis la desafecció. Aquesta dona té odi pels convergents, per burgesos i per catalans, perquè actua com una puteta?

    

  • ReiDelMam 7.605 13 283

   Per favor, si tot el que ha obtingut en aquesta vida ha estat per ser una sectària del PSOE, només sap repetir les consignes de partit sense ni fotre cas del que li pregunten! Mira el vídeo, li demana el Cuní que què n'opina del que han dit els del PSOE contra la consulta, i respon dient que els diaris espanyols de la caverna bla bla i que el PP és molt dolent.

    

   Pilotisme zapateril i anar ascendint fins a dalt de tot. Emprenedora? Moderna? PIJAPROGRE

  • RocBlanc 2.004 10 836 👍 440

   Aquesta dona ha vinculat el feixisme, el qual es conegut pels seus crims contra la humanitat, amb el sufragi universal, és a dir el dret a vot d'un poble.

   En qualsevol país democràtic si un ministre de defensa fes aquesta comparativa, hauria de dimitir, fins i tot, una afirmació d'aquesta mena podria ser constitutiva de delicte.

 • Kittus 3.625 14 567

  Pobre cavall, el seu discurs, acostant-se les autonòmiques l'any que ve, ha de carregar contre CiU, és clar, igual com ho va (van) fer a les estatals amb el PP.

 • Estatpropi Usuari sumador 163.864 11 1 👍 26.890

   

                     =

   

 • BIPOLAR 43 13

  Lo mejor para cataluña...

   

  El titol del seu cartell de promo a les eleccions...

   

  "No hase farta disir nada mas..."

 • Askatasun 9.073 9 239

  Em faig cerus que sigui ministre d'un govern aquesta penjada!

 • catalonia_free 181 9

  Ojalà vagis a l'Afganistan amb el teu estimat exèrcit i els talibans et tirin una granada i no tornis més a la nostra nació. (Estic de mal humor)

Publicitat
Publicitat

Fòrums

 • 9.238.969 missatges
 • 219.053 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat