Notícia

Falange pretén manifestar-se el dia 13 a Arenys malgrat la prohibició d'Interior

Assegura que recorrerà la decisió al TSJC i que mantindrà la convocatòria contra la consulta 'il·legal'

falange-manifestacio
falange-manifestacio

Coincidint amb la consulta per l'autodeterminació del proper 13 de setembre a Arenys de Munt, la Falange Española de las JONS va convocar una manifestació contra aquesta votació. Ahir coneixíem que el departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya va decidir a darrera hora rectificar i no autoritzar la manifestació, però la Falange ha anunciat que manté la convocatòria malgrat la prohibició i que, a més, avui els serveis jurídics del partit ultra interposaran un recurs davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) per "la vulneració del dret de reunió que suposa l'arbitrari canvi de data de la convocatòria".El cap territorial de la Falange a Catalunya, Antonio Sánchez, ha anunciat que no se cenyiran al dictàmen d'Interior de celebrar la manifestació el dia 20 de setembre malgrat que en un primer moment havien considerat la possibilitat de "no concentrar-se el dia 13 a Arenys de Munt si no se celebrava la consulta" però preveient que sí se celebrarà i que, per tant i segons ells, es produirà "un frau de llei", igualment pensen sortir al carrer a protestar "pel greu atemptat a la unitat d'Espanya que suposa" aquesta consulta. Sánchez ha comunicat que la convocatòria es mantindrà fins que no tinguin resposta al recurs presentat avui o bé fins que es prohibeixi la consulta que consideren "il·legal".

Per la seva banda, l'alcalde d'Arenys de Munt, Carles Móra, ha agraït a la Conselleria d'Interior, Participació i Relacions Institucionals la decisió presa perquè "disminueix el perill" però ha assegurat que mantindrà el dispositiu de seguretat per si hi ha "brots de petits grups radicals" en contra de la consulta.


Opina

Configuració
 • Jordi Balmanya 1 9

  El que hem de fer es una contramanifestació que faci tremolar a tots els mandrils de la falange que vulguin tocar els collons!!!!!!!!

 • llamp 48.610 17 10 👍 12.154

   

  José Antonio n'estaria orgullós d'ells.

   

  I jo estic esperant en candeletes que duguin a terme "el greu atemptat a la decència que suposa" la seva manifestació.

   

  (Us ho vaig dir, la heu cagat, i arrosegareu -heu d'arrosegar per força, he he- amb vosaltres la Espanya medieval/precàmbrica i els seus fruits - Bonos, Samaranchs, Suarez, Martín Villa...-)

   

  Vosaltres obrireu a Espanya -la vostra Espanya- les portes de l'Infern d'on mai hauriau d'haver sortit)

   

  Espanya! Presente!

   

  Us ho heu guanyat a pols.

 • plitu 1.136 13 👍 6

          Companys:

        No puc entendre com en una democràcia,sigui legal un partit feixista,xenòfob i intolerant,i en canvi sigui ilegalitzat un partit abertzale(perque no comdemnen la violència),o es que no es recorda a qui idolatren aquests "personatges" de la Falange?

        I com la manifestació no està autoritzada,doncs impediment directe de reunió d'aquesta gent,i si no,doncs de la única manera que entenen les coses,a pals!!!

        DEMOCRÀCIA ECSPANYOLA=DICTADURA ENCOBERTA

 • Aquest missatge ha estat esborrat
 • El_Soma 2.391 15 751

  Doncs que facin el ridicul. Ara que no s'atreveixen a tocar a cap persona del poble.

 • Daniel1714 2.168 14 802

  Doncs endavant! que ho facin. Així demostren que són uns demòcrates de cap a peus...

 • Iberiquinho 4.139 13 512

  Suposo que tant el referèndum com la manifestació contrària són mostres d'opinions polítiques en públic. Res més.

   

  Jo votaria "no" al referèndum, però no aniria a una manifestació de l'ultradreta.

Publicitat
Publicitat

Fòrums

 • 9.254.597 missatges
 • 219.580 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat