Notícia

Som lo que Sembrem presentarà un contenciós per no haver tingut dret a rèplica al Parlament

amena_31
amena_31

La plataforma Som lo que Sembrem presentarà un contenciós administratiu perquè el Parlament de Catalunya no ha concedit dret a rèplica al membre del col·lectiu Alexis Inglada, l'encarregat de presentar la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) contra els transgènics. Aquest dijous, abans de començar el debat d'aquesta iniciativa, el president del Parlament, Ernest Benach, ja va deixar clar que els representants que proposaven la ILP no tenien dret a rèplica. Fonts del Parlament han justificat aquesta decisió explicant que el nou Reglament del Parlament regula que els ponents d'una ILP tenen 15 minuts per presentar la proposta i que no es permet la rèplica a les intervencions dels diputats.Tot i que la iniciativa comptava amb 105.000 signatures de suport (amb gairebé 70.000 de validades), per culpa de les esmenes a la totalitat presentades per CiU, PSC i PPC no ha prosperat, i no s'ha arribat ni a debatre al Parlament.


Opina

Configuració
 • Barrufetcantaire 1.559 13 962

  Em sorprèn força la poca repercussió aquí al racó sobre el tema dels transgènics a Catalunya.

   

  És un tema que passa desapercebut, malgrat la importància del debat per les seves repercussions sobre la salut pública, malgrat em pensava que seria defensat a ultrança per certs sectors aquí al racó, i per negar-se Psc, CiU i PP a ni tan sols fer el debat.

 • __24240__ 338 9

  És una llàstima que el documental sobre els trangènics que emetrà TV3 no estigui disponible amb traducció i altres coses fins a l'octubre. Hagués estat bé que la societat s'hagués pogut informar dels efectes dels trangènics, a part de que no hi ha suficients proves fetes ja que es va posar al mercat sense fer-les tal i com passa amb la resta de coses.

 • independentistaimpacient 18.749 9 86 👍 577

  Una demostració de la democràcia que tenim, que els que han presentat aquesta ILP no tinguin dret a rèplica

Publicitat
Publicitat

Fòrums

 • 9.253.939 missatges
 • 219.554 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat