Notícia

Albert Batet (CiU) és proclamat nou alcalde de Valls en substitució de Dolors Batalla

amena_31
amena_31
Finalment ha estat Albert Batet (CiU) qui ha guanyat la votació obtenint un ampli suport de 17 de 21 regidors que composen el Consistori vallenc. CiU i PSC han votat a favor de l'elecció de Batet, mentre que ERC s'ha abstingut i CUP i PP han votat els seus respectius candidats. Més d'un centenar de persones, entre les quals nombrosos polítics sobretot de l'òrbita de CiU, han assistit al ple extraordinari d'aquest dissabte amb motiu de la renúncia de l'alcaldessa Dolors Batalla.

El jove regidor de Convergència i Unió a l'Ajuntament de Valls, Albert Batet, de 29 anys ha estat proclamat avui al migdia nou alcalde de la capital de l'Alt Camp. L'elecció de Batet es produeix dies després que l'alcaldessa sortint, Dolors Batalla (CiU), anunciés que dimitia del càrrec per motius personals, relacionats amb el seu àmbit familiar més proper. L'elecció es va produir al darrer ple municipal. Els grups municipals que hi van presentar candidatura són CiU que presentava Albert Batet, la CUP que presentava Gerard Nogués, i el PPC que presentava Francesc Caballero. El PSC, soci de govern de CiU en l'actual mandat municipal, ha renunciat a presentar-hi candidat així com també ERC.

Finalment ha estat Albert Batet (CiU) qui ha guanyat la votació obtenint un ampli suport de 17 de 21 regidors que composen el Consistori vallenc. CiU i PSC han votat a favor de l'elecció de Batet, mentre que ERC s'ha abstingut i CUP i PP han votat els seus respectius candidats. Més d'un centenar de persones, entre les quals nombrosos polítics sobretot de l'òrbita de CiU, han assistit al ple extraordinari d'aquest dissabte amb motiu de la renúncia de l'alcaldessa Dolors Batalla. Batalla no ha estalviat crítiques advertint a tots aquells "incrèduls" que posen en dubte la validesa i la continuïtat del pacte de govern entre CiU i PSC a l'Ajuntament de Valls, que sembla que queda del tot garantit.

L'exbatllesa Dolors Batalla ha afirmat que li ha produït certa tristesa que diversos sectors s'hagin malfiat d'aquest acord. D'altra banda el nou alcalde electe de Valls, Albert Batet, ha afirmat que "per mi fer d'alcalde vol dir fer pinya, fer d'alcalde vol dir sumar esforços, fer d'alcalde vol dir treballar en equip, això és per mi fer d'alcalde i així ho faré". Finalment doncs, no hi ha hagut sorpreses d'última hora com en certs moments històrics a Valls, i CiU ha aconseguit un relleu a l'alcaldia i alhora en el lideratge de la formació per primera vegada des de juny de 2003.

Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.266.599 missatges
  • 220.000 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat