Notícia

Nou esvoranc a les obres del TGV a Bellvitge, el dia de la visita de Zapatero

amena_31
amena_31
El president espanyol Zapatero es reunia ahir amb veïns i alcaldes de les zones afectades al Centre Cultural de Bellvitge per les obres que haurien de permetre l'arribada del TGV a Sants. Mentrestant i a menys de 50 metres seu, apareixia un nou esvoranc a les obres, just a l'avinguda Amèrica, al trajecte que ha de cobrir el tram entre l'Hospitalet i la Torrassa. L'esvoranc, d'aproximadament 3 metres de fondària, no va suposar cap perill, ja que moltes de les línies de Rodalies Renfe de Barcelona resten aturades des de dilluns passat.

En aquest tram les obres del TGV resten aturades mentre l'empresa constructora, les empreses que hi col·laboren i el govern espanyol, a través del ministeri de Foment, analitzen a corre cuita les mesures de seguretat previstes inicialment, que s'han revelat totalment insuficients (fins a cinc esvorancs s'han produït ja en diversos trams de les obres). Les obres també inclouen la reparació del túnel dels Ferrocarrils de la Generalitat que ha obligat a aturar una línia d'aquest servei. Mentrestant cada vegada sembla més lluny la data fixada com a objectiu perquè el TGV arribés a Sants, el 21 de desembre. S'especula que podria ser cap al febrer. Tampoc no hi ha data pel reestabliment del servei de Rodalies Renfe de Barcelona.

Recordem que avui hi ha convocada una manifestació a les 7 de la tarda a la Plaça Sant Jaume de Barcelona per demanar "un transport digne" i protestar contra l'actuació del govern espanyol en l'assumpte.

Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.251.483 missatges
  • 219.463 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat