Notícia

Racó Català rep el premi Jaume I de la Institució Cultural de la Franja de Ponent

amena_31
amena_31
Enguany Racó Català ha estat uns premiats, i comparteix guardó amb la Universitat Catalana dEstiu (de Prada de Conflent) i l'associació El Tempir d'Elx. Els tres noms propis que també han rebut el premi Jaume I són Josep Maria Espinàs, Toni Strubell (de la Comissió de la Dignitat) i Marta Alòs. L'entrega serà com ja hem dit durant la Nit de la Franja de Ponent, al cap de setmana del 2 al 4 de novembre, que té en el dissabte 3 el seu dia més destacat, i diumenge es completa amb recital de poesia, presentacions de llibres, conferències i visites arreu de la comarca de la Llitera.

La Institució Cultural de la Franja de Ponent (ICFP) ha donat avui a conèixer els guardonats del 2007 que recolliran el seu premi a la propera Nit de la Franja de Ponent, del 2 al 4 de novembre, a El Campell (La Llitera). Des de fa vuit anys, una vila de la Franja acull la nit cultural que organitza la ICFP, on també s'entreguen els premis Jaume I, que anualmen reben tres persones i tres entitats que s'han significat per la defensa de la cultura catalana arreu del territori o bé que s'hagin destacat a la salvaguarda d'aquestes a la Franja de Ponent.

Enguany Racó Català ha estat un dels premiats, i comparteix guardó amb la Universitat Catalana dEstiu (de Prada de Conflent) i l'associació El Tempir d'Elx. Els tres noms propis que també han rebut el premi Jaume I són Josep Maria Espinàs, Toni Strubell (de la Comissió de la Dignitat) i Marta Alòs. L'entrega serà com ja hem dit durant la Nit de la Franja de Ponent, al cap de setmana del 2 al 4 de novembre, que té en el dissabte 3 el seu dia més destacat, i diumenge es completa amb recital de poesia, presentacions de llibres, conferències i visites arreu de la comarca de la Llitera.

L'any passat els guardonats foren Oriol Junqueras, Ramon Tremosa i Miquel Blanc, en l'apartat de personalitats, i la Fundació puntCAT, la Taula del Sènia i l'orquesta de Joves Intèrprets dels Països Catalans com a entitats.

Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.284.012 missatges
  • 220.638 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat