Notícia

Som i Serem Ràdio renova imatge i plana web

amena_31
amena_31
"Som i Serem Ràdio", la ràdio digital en català que va néixer a les Illes Balears el passat 2 de gener i que vol ser la continuadora de "Somràdio", ha canviat la seua imatge i la plana web de l'emissora. La nova imatge, "Sisràdio", coincideix amb la renovació per complet també del lloc web, amb un redisseny que facilita molt més que abans la navegació a l'usuari, i que renova el projecte cap a millor.

A finals del 2003 el govern de Jaume Matas va estrenar el seu primer any de govern illenc tancant Somràdio, l'única radiofórmula musical en català que s'havia compromès també a mantenir una presència constant de música catalana a la seua programació. El conseller d'Educació i Cultura del Govern Balear anuncià aquest tancament tot al·legant que l'acció estalviava 151.000 a les arques de les Illes euros i afegí que era "il·legal i il·legatzable", però de fet ho era perquè el govern Matas no havia demanat ni tramitat amb el govern de l'estat espanyol els permisos necessaris. Tot això va fer que el 2003 fóra el seu últim any en antena.

Somràdio havia nascut l'any 2000, fruit del 'Pacte de Progrés' que governà en l'Administració balear fins que el PP obtingué la majoria absoluta en les eleccions del passat 25 de maig, i mentre va perdurar a les ones va dur a terme una tasca de difusió dels diversos estils musicals en la nostra llengua. De la mobilització ciutadana i dels propis treballadors sorgí la Plataforma Som i Serem per a la continuïtat de Somràdio, el tema acabà arribat fins i tot a l'Eurocambra i s'edità un disc per recolzar-ne també la continuïtat.

Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.010.034 missatges
  • 211.520 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums