Notícia

Nintendo corregeix la toponímia catalana del 'Canal Tiempo' de la Wii

amena_31
amena_31
Els usuaris de la consola Wii de Nintendo poden obtenir pronòstics del clima local de franc quan estan connectats a Internet mitjançant el "Canal Tiempo", un servei que ofereix aquesta consola i que actualitza automàticament la informació del clima local. A més a més els usuaris poden veure pronòstics del clima de qualsevol part del món.

La toponímia de les ciutats del país, però, no era l'autòctona ni l'oficial, sinó la versió castellana. Per això hi podiem trobar Figueras, Lérida, Castellón, Ibiza, Ciudadela, Mahón, Tárrega o Vinaroz. Arran d'aquest fet, diversos usuaris del portal Vadejocs.cat i els mateixos administradors del portal van encetar una campanya i es van posar en contacte ara fa uns mesos amb Nintendo -des del fòrum de Vadejocs i també a un fòrum de Racó Català-, que ara ha adaptat la toponímia a la realitat catalana.

De fet des de Vadejocs.cat s'ha afirmat que la delegació de Nintendo a Madrid s'ha mostrat molt "receptiva" amb aquesta petició, i després d'entendre "la problemàtica" ocasionada la van elevar als seus superiors.

Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.284.956 missatges
  • 220.672 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat