Notícia

Sàpiens: una nova revista d'història

amena_31
amena_31
A partir d'aquest mes, la principal revista d'història del nostre país, 'L'Avenç', ha passat a tenir un dur competidor, la nova revista 'Sàpiens', editada pel Grup Enciclopèdia Catalana.

Aquesta revista, que es troba ja als quioscos catalans, és mensual i tracta temes d'història del nostre país, així com de la resta del món però des d'una òptica catalana. La revista és de molta qualitat tant en la presentació com en el contingut, i té un cost de 2,95 euros.

[ Continua ]
A més, com a regal i des d'aquest primer número s'adjunta a la revista una col·lecció amb els principals documents pertanyents a l'Arxiu Nacional i que estan a l'arxiu de la Guerra Civil a Salamanca (Espanya).

La revista disposa d'una versió electrònica, Sàpiens Digital, que ens dóna la possibilitat de consultar alguns dels temes de la revista en paper, a més de poder consultar paraules (que no entenm o de les quals volem saber-ne més) aparegudes a la publicació directament a l'Enciclopèdia en línia.

Opina

Configuració
 • JoanE 30 17
  L'acabo de llegir, i és força amena, fins hi tot per la gnet que no l'hi acaba "d'entrar" la hitòria. Recomano, doncs que la llegiu, coneixereu millor el nostre país. Però no deixem de banda l'Avenç, que porta molts anys infomar-nos.  A més hem de donar suport a les publicacions en català, i més si son de qualitat.

  • Anònim
   Hi estic d'acord. Quan vaig escriure l'article va ser després de ocmprar-la i em va semblar molt treballada i gens avorrida.   Sobre l'Avenç, és més per a gent amb moltes 'taules', per tant no crec que tinguin el mateix tipus de públic. Qui comprava abans l'Avenç el seguirà comprant. I qui no, a lo millor, i gràcies a 'Sàpiens' hi entra.   Oriol

 • M'he endut una grata sorpresa amb la versió digital, que et permet fent un doble clic a qualsevol paraula saber-ho tot amb l'enciclopèdia i altres coses... està curradeta vaja...

Publicitat
Publicitat

Fòrums

 • 9.284.968 missatges
 • 220.673 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat