Notícia

8è aniversari Racó Català: Betagarri, Oprimits, Los Draps i Owix

amena_31
amena_31
Aquest proper 14 d'abril Racó Català organitza un concert amb Betagarri, Oprimits, Los Draps i Owix en motiu del 8è aniversari de l'entitat. Per Betagarri aquest serà l'únic concert que realitzaran en tota la Península Ibèrica durant la seva gira de presentació del seu últim disc "Hamaika Gara". Oprimits per la seva banda faran el seu primer concert de presentació al Principat del seu nou disc "Tolerància Zero".

El concert tindrà lloc al Pavelló "El Parquet" de Granollers, i la data escollida -14 d'abril- coincideix amb el 76è aniversari de la proclamació de la República Catalana. L'obertura de portes serà a les 8 del vespre, i l'espectacle comptarà amb servei de barra amb begudes i entrepans a preus populars. A més a més des de l'organització del concert s'ha fet saber que possiblement hi haurà alguna sorpresa durant l'acte ... caldrà anar-hi per poder-ho comprovar !

El grup de la Franja Los Drapsva ser notícia la setmana passada per haver estat qualificat com a "kale borroka aragonesa" pel part del PP, que també va amenaçar amb denunciar-los a causa d'alguna de les lletres de les seves cançons, que aquest partit polític interpreta que es refereixen al mateix PP.

Per saber més de l'acte o per informar-vos de com arribar-hi podeu consultar la web especial que hem preparat sobre el concert. La direcció exacta on tindrà lloc l'acte és: carrer Lluis Companys numero 2  - Pavelló Municipal de Granollers "El Parquet"

Les entrades tenen un preu de 9€ anticipada i 12€ a taquilla, i es poden aconseguir de la següent forma:

Punts de venda:

- Granollers: L'Esquerda, Discos Batlle
- Lliçà d'Amunt: L'Aliança
- Barcelona: Via Fora!, Terra Escudella
- Manresa: Via Fora!
- Sant Celoni: Casal Quico Sabater, K-Soni
- Sabadell: La Teteria
- Reus: Taverna Carrasclet
- Ripollet: Via Fora!
- Vilafranca del Penedès: Via Fora!

Per Internet:

- Mitjançant aquest enllaç de la web Productes de la Terra.


Organitza:
- Racó Català

Col·laboren:
- Gràfiques Inpub
- Productes de la Terra
- Via Fora!

Donen suport:
- L'Esquerda - casal popular de Granollers
- Ajuntament de Granollers

cartell_mitja_8anys_raco_24.jpeg

Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.285.085 missatges
  • 220.676 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat