Notícia

Oleguer i Thuram presentaran un manifest a Perpinyà en favor del català

amena_31
amena_31
El manifest es divideix en dues parts. En la primera, es fa incís en la presència de la llengua catalana a l'escola, mentre que en la segona es tracta la necessitat que el català sigui present a tots els àmbits culturals nord-catalans. Des de la Bressola ha agradat especialment la presència dels jugadors del Barça Oleguer i Thuram. El primer sempre s'ha destacat per defensar la llengua i cultura catalanes, i ja havia col·laborat anteriorment amb la Bressola; pel que fa a Thuram, és coneguda la seva defensa dels barris marginals de París i de les minories oprimides.

bressola_blau_37.jpegDemà dimecres 14 de març es presenta a l'Ajuntament de Perpinyà un manifest a favor de l'escola i de la llengua catalana a la Catalunya del Nord. El manifest, preparat per la Bressola, ha aconseguit l'adhesió d'importants figures del món cívic, social i esportiu. Per exemple l'han signat Oleguer, Thuram, Raimon Domènec (el seleccionador francès de futbol, de pares catalans) i dirigents de la USAP nord-catalana, entre d'altres.

El manifest es divideix en dues parts. En la primera, es fa incís en la presència de la llengua catalana a l'escola, mentre que en la segona es tracta la necessitat que el català sigui present a tots els àmbits culturals nord-catalans. Des de la Bressola ha agradat especialment la presència dels jugadors del Barça Oleguer i Thuram. El primer sempre s'ha destacat per defensar la llengua i cultura catalanes, i ja havia col·laborat anteriorment amb la Bressola; pel que fa a Thuram, és coneguda la seva defensa dels barris marginals de París i de les minories oprimides. Fa alguns mesos va declarar a El 9 Esportiu que estava content que els seus fills aprenguessin català a l'escola, i cantessin en català en una coral de Barcelona.

Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.297.420 missatges
  • 221.142 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat