Notícia

Denuncies una nova agressió a la seu del Casal Jaume I d'Elx

amena_31
amena_31
El Casal Jaume I d'Elx és una de les poques entitats actives en la defensa i la promoció de la cultura i la llengua pròpies de la ciutat d'Elx. Per això, veiem aquesta agressió com a un atac a totes les persones que treballem en el dia a dia per dignificar-les, recuperar-les i normalitzar-les.

Desgraciadament, oposades a la raó, el diàleg i el respecte, hi ha la ignorància, el menyspreu, la intolerància i la incultura. I ha estat d'aquestes forces regressives i antidemocràtiques d'on el Casal ha rebut un atac. El passat dijous 8 de febrer a les 2/4 de 8 de la vesprada, dos desconeguts ha cara descuberta, han entrat al Casal Jaume I d' Elx cridant... visques a l'ex-dictador Franco i a "amunt" Espanya, mentre proferien amenaces de mort i insults diversos ("os vamos a matar, hijos de puta") i anunciaven que "hemos vuelto, y tenemos huevos". La policia ja té en les seues mans la corresponent denúncia, així que, del Casal estan, confiem que aquest atac no reste en l'oblit i els atacants siguen detinguts.

Davant d'aquesta nova agressió. El Casal Jaume I d'Elx, fem una crida tant a la Subdelegació del Govern com a l'Ajuntament d'Elx, per a que assumisquen de manera efectiva les seues respectives responsabilitats per garantir el lliure dret de reunió i d'associació dels ciutadans, sense que es vegen molestats en les seues activitats per agressions antidemocràtiques. I, alhora, fem una crida a les forces polítiques democràtiques i a les entitats ciutadanes de tota mena, per a que manifesten públicament la seua condemna, i exigisquen que fets com aquests no es tornen a repetir, ni a la seu del Casal Jaume I, ni a la de cap altra entitat, siga de la ideologia que siga.

Sabem que tenim al nostre costat els partits, les associacions cíviques i tota la gent d'Elx de sensibilitat valenciana i de tarannà democràtic. Així que totes les amenaces, atacs i censures de tota mena no ens faran arronsar en la nostra actitud i treball diari.


Agustí Agulló és Tècnic del Casal Jaume I d'Elx

Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.251.486 missatges
  • 219.463 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat