Notícia

Oleguer donarà els diners del premi President Companys 2006 a Escola Valenciana

amena_31
amena_31
El jugador català del Futbol Club Barcelona Oleguer Presas va rebre ahir a Tòkio (Japó) el premi President Companys 2006 que anualment otorga la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes. El jurat va valorar la importància del compromís del jugador culer amb la defensa de les seleccions catalanes.

Així mateix Oleguer va confirmar que donaria els diners del premi en metàlic (uns 25.000 euros) de forma íntegra a Escola Valenciana "perquè és un projecte pedagògic a favor de la llengua al País Valencià". El jugador català, que fou felicitat pel president de l'entitat Joan Laporta, va afegir que Escola Valenciana "són gent que treballa molt bé a nivell social i cultural en aquest territori".

Oleguer va poder seguir en directe l'entrega del premi mitjançant videoconferència des de Barcelona. A l'acte de la proclamació del guanyador, ahir al Palau de Pedralbes, hi van assistir nombroses personalitats i esportistes, entre elles Carod-Rovira, Xavier Vinyals, Josep Guardiola, Pichi Alonso, Miquel Masoliver, Santi Carda, Roger Esteller o Enric Masip, entre d'altres.

Com a anècdota ens queda el titular sobre el tema del diari del Grupo Godó "El Mundo Deportivo": 'Oleguer dará 25.000 euros en favor de la lengua valenciana'.

Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.253.918 missatges
  • 219.554 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat