Notícia

Oleguer rep el premi President Companys 2006

amena_31
amena_31
El jurat del Premi President Companys 2006, format per personalitats de la vida pública, cultural i esportiva de Catalunya, així com per destacades personalitats dels mitjans de comunicació, ha decidit aquest migdia atorgar el Premi President Companys 2006 al jugador del F.C.Barcelona Oleguer Presas.

Aquest premi s'adreça i és susceptible d' atorgar-se a aquelles persones o entitats que hagin destacat per la defensa i promoció de les seleccions esportives catalanes i del seu reconeixement internacional. L'entrega d'aquest premi l'otorga la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes i l'acte de lliurament tindrà lloc el proper 14 de desembre al Palau de Pedralbes.

Oleguer Presas, actual jugador del F.C.Barcelona, ha mostrat sempre el seu suport inequívoc a les seleccions catalanes i al seu reconeixement internacional tot i ser encara un jugador en actiu i d'un gran ressò mediàtic. Ha defensat la samarreta de Catalunya en diverses ocasions; l'última en el passat Catalunya-Euskadi del passat 8 d'octubre. Va aconseguir, a títol personal, que el dia abans del Catalunya-Euskadi, tots els jugadors de la selecció catalana es fotografiessin amb la pancarta de la Plataforma ''Una Nació-Una Selecció''. Va sortir a l'espot de la 1era campanya de televisió ''Una Nació- una Selecció''.  Sempre està a disposició de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes i la Federació Catalana de Futbol.

plataforma_pro_seleccions_catalanes_61.jpegL'any passat el premi Lluís Companys (2005) va ser per Ramon Basiana, president de la Federació Catalana de Patinatge, per les seues gestions i èmfasi en tractar d'aconseguir el reconeixement oficial d'aquesta Federació.

Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.251.497 missatges
  • 219.464 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat