Notícia

Catalunya guanya el triangular de Pitch & Putt

amena_31
amena_31
En la darrera jornada del Triangular de Pitch & Putt la selecció catalana ha guanyat tots els partits jugats i s'ha proclamat guanyador del Triangular Internacional de P&P que ha jugat amb les seleccions de França i Suïssa. Catalunya demostra així el forta nivell de joc dels seus jugadors i es presenta com a candidata al V Campionat d'Europa de Pitch & Putt que es jugarà l'octubre de 2007 a Sardenya-Itàlia. Cal recordar que les quatre edicions anteriors han estat guanyades per Irlanda. Catalunya és la guanyadora de les dues edicions de la Copa del Món, la darrera celebrada el març d'enguany a Teià però mai ha pogut aconseguir l'europeu.

triangular_pitch_putt_28.jpegEn la darrera jornada del Triangular de Pitch & Putt la selecció catalana ha guanyat tots els partits jugats i s'ha proclamat guanyador del Triangular Internacional de P&P que ha jugat amb les seleccions de França i Suïssa.

Per la segona plaça han empatat l'equip de França i Suïssa a 22 punts en haver guanyat avui un dels 4 partits que han jugat.

Catalunya demostra així el forta nivell de joc dels seus jugadors i es presenta com a candidata al V Campionat d'Europa de Pitch & Putt que es jugarà l'octubre de 2007 a Sardenya-Itàlia. Cal recordar que les quatre edicions anteriors han estat guanyades per Irlanda. Catalunya és la guanyadora de les dues edicions de la Copa del Món, la darrera celebrada el març d'enguany a Teià però mai ha pogut aconseguir l'europeu.

La cerimònia de cloenda ha comptat amb la presència del Sr Jose Antonio Lara, Tinent d'Alcalde de l'Ajuntament de Badalona i Regidor d'Esports i Turisme i del Sr. Jaume Conejero, Director de Projecció Exterior de l'Esport de la Generalitat de Catalunya. Aquesta edició del Pitch & Putt ha estat organitzada per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.251.486 missatges
  • 219.463 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat