Notícia

Perpinyà Televisió iniciarà les seves emissions en connexió amb TDCAT dilluns vinent

El dilluns 9 d'octubre, Perpinyà TV, la televisió local de la capital del Rosselló, estrena

El proper dilluns 9 d'octubre la televisió local de Perpinyà, Perpinyà TV, començarà les seves emissions en connexió amb la Televisió Digital de Catalunya, TDCAT.

Les dues cadenes van associar-se el juny del 2005 amb un acord (signat a Barcelona) que inclou emetre i produir conjuntament, i també promoure una televisió entre les comarques de l'Alt Empordà i el Rosselló. Amb aquestes noves emissions, les dues cadenes avancen en aquesta col·laboració, que des de 2005 ja ha comportat que intercanviessin programes i coproduïssin continguts. Gràcies a aquesta col·laboració entre les dues cadenes s'ha aconseguit una concessió de televisió digital local que es posarà en marxa l'any vinent i que portarà el nom de "Televisió Sense Fronteres".

Perpinyà TV va iniciar les seves emissions regulars ara fa uns dos anys. Emet per cable i de forma analògica (a través del canal 40 UHF) i té cobertura a Perpinyà i la seua àrea d'influència. A partir del proper dilluns emetrà programes com ara T.O.R.O.,L'esport al dia, Seleccions Catalanes.tv, ComuniCa't o Buscant una llar.

Televisió Digital de Catalunya (TDCAT) és una xarxa de televisions locals promoguda pel Grup Estrader Nadal i que emetrà a través de les llicències aconseguides a l'Alt Pirineu i l'Alt Empordà, a més de la comarca occitana de la Vall d'Aran. Des de TDCAT també tenen la intenció d'emetre per tot el país a través de cable, ADSL i internet.

Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.297.826 missatges
  • 221.162 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat