Notícia

Els Mossos d'Esquadra intenten boicotejar la festa del periòdic l'Accent

amena_31
amena_31
Comunicat de premsa en relació a l'entrada dels Mossos d'Esquadra a la Bahia aquest matí Al voltant de les 12 del migdia d'aquest matí, dissabte 16 de setembre, una dotació d'agents antiavalots han entrat al Espai Alliberat per la Cultura, el

Al voltant de les 12 del migdia d'aquest matí, dissabte 16 de setembre, una dotació d'agents antiavalots han entrat al Espai Alliberat per la Cultura, el Bahia (al carrer Olzinelles de la Vila de Sants) de manera ilegal i totalment desproporcionada per tal d'identificar a les persones que es trobaven a dins. L'operatiu estava format per dues furgones i dos cotxes amb Mossos Antiavalots i agents de paisà que han entrat al recinte per la porta del darrera. Aquesta acció, s'ha dut a terme de manera violenta i agresiva, amb trencament de material i corredises.

A més, la policia autonòmica catalana ha aprofitat la celebració del concert del periòdic l'Accent, un mitjà de comunicació plenament arrelat als moviments de l'esquerra anticapitalista del país. Aquesta nit, el Centre alliberat portarà a la vila de Sants a músics com Feliu Ventura o Obrint Pas.

Des de l'assemblea de la Bahia i l'Accent, denunciem el fet que s'aprofiti el dia que un mitjà de comunicació popular celebra una festa per la seva autogestió per entrar de forma ilegal a la casa i així:

- Coeccionar als membres del Centre Social en vista a properes vistes judicials pendents
- Dificultar la celebració de la festa de l'Accent i així , la seva autogestió.
- Mantenir la política represiva constant contra els moviments socials per tal intentar aturar el teixit alternatiu de la Vila.
- Atacar a la llibertat d'expressió dels mitjans alternatius dels país, fet que continua la línea de retallades socials que s'està portant des de l'ajuntament de Barcelona. Aquest és un fet que volem denunciar especialment ja que intenta presionar a un mitjà al que criminalitza pel sol fet de presentar un Anuari.

Per tot això, des de la casa i l'Assemblea de Barri, es portaran a terme les accions judicials que es creguin pertinent donada la ilegalitat d'aquesta ocupació policial de la vivenda.
Finalment, destacar que la festa de l'Accent seguirà endavant tal i com estava programada així com les activitats habituals de la Bahia.


Centre Alliberat per la Cultura, La Bahia
L'Accent, periòdic popular dels Països Catalans
Vila de Sants, 16 de Setembre del 2006

Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.253.938 missatges
  • 219.554 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat