Notícia

Patatabrava.com, el portal dels universitaris, tanca el curs 2005-06 amb un èxit de participació

amena_31
amena_31
patata brava brabaPatatabrava.com, el portal dels universitaris, és una iniciativa de tres estudiants de periodisme de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) –cap d’ells passa dels 24–. Amb quatre anys d’existència, la web s’ha convertit en el punt de trobada dels universitaris catalans on poden expressar-se amb llibertat i al mateix temps intercanviar idees de tot tipus.

El balanç del primer curs en què patatabrava.com està present a totes les universitats de Catalunya és molt positu. Des del setembre de 2005 fins avui la web ha rebut 601.518 visites. El portal compta amb una comunitat virtual de 7.000 usuaris registrats, xifra que suposa aproximadament un 3% del total universitaris matriculats a Catalunya. Aquesta xifra augmenta dia a dia a amb l’entrada de nous usuaris que contribueixen a personalitzar els continguts adaptant-los a la realitat de cada Universitat. La comunitat virtual de patatabrava.com ha crescut durant el curs a raó de 50 nous usuaris cada dia.

- Durant el curs 2005-06, el primer en què patatabrava.com ha ampliat la seva comunitat virtual a totes les Universitats de Catalunya, la web ha rebut més de mig milió de visites.

- 7.000 usuaris registrats, tots ells universitaris catalans, ja formen part de la comunitat virtual de patatabrava.com.

- Patatabrava.com va néixer l’any 2002 de la iniciativa de tres estudiants de Periodisme amb ganes de crear una plataforma que servís de punt de trobada als seus companys de facultat.

Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.251.492 missatges
  • 219.464 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat