Notícia

Pere Aragonès serà el cap de llista de les JERC a les eleccions al Parlament de Catalunya

amena_31
amena_31
jerc3El portaveu nacional de les JERC, Pere Aragonès, va ser ratificat el dissabte passat com a cap de llista per Barcelona de les JERC, les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya.

El Consell Nacional que se celebrà dissabte a la Sala Transformadors del Consell de la Joventut de Barcelona va servir per definir els últimes detalls de l’Acampada Jove 2006, valor el referèndum de l’Estatut del Principat i escollir els caps de llista de les quatre demarcacions electorals del Principat de Catalunya.

Així, les JERC aspiren que Aragonès sigui diputat al Parlament i que les polítiques pel jovent “estiguin defensades en primera persona”. Segons ha declarat Aragonès, “la prioritat de la propera legislatura serà elaborar una llei per l’emancipació, que serà transversal, s’hi hauran d’involucrar diverses conselleries i s’haurà de dotar pressupostàriament”. Aquesta llei “obligarà els poders públics a promoure l’emancipació juvenil”.

Les JERC consideren que els principals problemes del jovent català estan vinculats amb l’emancipació, i per això han anunciat que seran bel·ligerants en la lluita per l’habitatge digne, els transports públics i el treball.

Les quatre candidatures han estat implicades a nivell territorial

David Pujol per Girona, Núria Gavarró per Tarragona, i Andreu Sànchez per Lleida han estat la resta de candidatures escollides com a caps de llista territorials de les JERC. A continuació teniu els currículums dels caps de llista a les eleccions al Parlament de Catalunya.

CANDIDAT PER LA CIRCUMSCRIPCIÓ DE BARCELONA: PERE ARAGONÈS I GARCIA

Nascut a Pineda de Mar (Maresme) el 16 de novembre de 1982. Va entrar a militar a les JERC el 1998 i a Esquerra el 2000. Dins les JERC, ha estat portaveu de la Secció Local de Pineda de Mar (1998-2003), de la Federació Comarcal del Maresme (2001-2003), secretari nacional d’Instituts (1999-2001) i secretari de Relacions Internacionals (2001-2003). El desembre de 2003, en el XIX Congrés de les JERC, va ser escollit portaveu nacional, i reelegit en el XX Congrés (novembre 2005).

És estudiant de Dret a a la Universitat Pompeu Fabra. Ha col·laborat durant diversos períodes en un despatx d’advocats especialitzat en assessorament jurídic a empreses turístiques i administració municipal. En l’àmbit estudiantil, va impulsar Acció-assemblees d’estudiants de secundària-, on fou el portaveu nacional (2000-2002). Va impulsar la Plataforma Salvem la Vall de la Riera de Pineda. És membre del Casal Tio Canya de Pineda de Mar i de la Colla de Diables Forces Infernals del barri de Poblenou de Pineda. Està afiliat a la Intersindical-CSC i és soci d’Òmnium Cultural.

CANDIDATA PER LA CIRCUMSCRIPCIÓ DE TARRAGONA: NÚRIA GAVARRÓ I RODRÍGUEZ

Nascuda a la Riba (Alt Camp) el 16 de juliol de 1982. Actualment viu a Valls. Va entrar a militar a Esquerra i a les JERC l’any 2004. És secretària d’Organització de les JERC–Alt Camp i secretària d’Organització i Finances de les JERC a la Federació Regional del Camp. És membre de l’executiva local d’Esquerra–Valls com a secretària de la Dona i de l’executiva comarcal d’Esquerra–Alt Camp, com a secretària de Política Social.

Llicenciada en Història per la Universitat Rovira i Virgili (2000-2004). Màster en Gestió i Difusió de Fonts Arxivístiques i Documentals (2004-2006). Títol del Curs d’Aptituds Pedagògiques, cursat a la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia de la Universitat Rovira i Virgili (2003-2004). Treballa com a documentalista a la Fundació Caixa Tarragona. És membre de la Junta de l’Associació de l’Arxiu Bibliogràfic de Santes Creus i sotsdirectora de la revista que edita.

CANDIDAT PER LA CIRCUMSCRIPCIÓ DE LLEIDA: ANDREU SÀNCHEZ I COSTA

Nascut a Aitona (Segrià) el 14 de desembre de 1979. Militant de les JERC des de l'any 2004, ha estat portaveu de la Secció Local d'Aitona i conseller nacional des d'aleshores. Militant d'Esquerra des de 2005, i des de finals de 2005 és el secretari d'Organització de la Secció Local d'Aitona d'Esquerra. Portaveu regional de Ponent des de febrer de 2006. He participat en la redacció de la proposta de llei al Congrés de Diputats de Madrid per l'ús del programari lliure presentada per Esquerra el 2005.

Actualment està treballant com a administrador de sistemes a una empresa de serveis d'Internet i programari lliure a Lleida. Organitzador del Correllengua a Aitona. Ha col·laborat en nombrosos projectes de traducció de programari lliure al català amb l'equip de SoftCatalà.

Membre fundador del LLUG (Lleida Linux User Group). Soci d'Hispalinux i membre de l'equip d'administradors l'any 2003. Vicepresident de l'ARC Penya els Tabolls d'Aitona des de 2001 fins al 2005.

CANDIDAT PER LA CIRCUMSPCRIPCIÓ DE GIRONA: DAVID PUJOL I BRET

Nascut a Figueres (Alt Empordà) el 16 de novembre de 1983. Va entrar a militar a les JERC el 2003 i a Esquerra el 2005. Dins les JERC, ha estat portaveu de la Secció Local de Figueres (2003-2005), de la Federació Comarcal de l’Alt Empordà (2003-2005), i actualment és portaveu regional de la Federació de les Comarques Gironines (2005-2006).

És tècnic en activitats fisicoesportives en el medi natural i gerent d’un centre turístic i d’oci rural. És vicepresident de la Comissió d’Actes Lluís Companys i membre de l’Associació per la Recuperació de la Memòria Històrica El Triangle Blau.

Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.268.254 missatges
  • 220.053 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat