Notícia

Tercera edició de la Tarradellas Cup d'Hoquei Patins

amena_31
amena_31
hoquei patinsEl Blanes Hoquei Club organitza la tercera edició del torneig internacional "Grup Tarradellas Cup" que es disputarà entre el 29 de juny i el 2 de juliol de 2006 a la ciutat de Blanes amb les seleccions d'Alemanya, Catalunya, França, Itàlia, Suïssa i el VH Blanes.

Per primera vegada aquest any es jugarà un torneig femení amb les seleccions d'Alemanya, Anglaterra, Catalunya i Xile.

La competició masculina dividirà els equips en dos grups de mnera que els dos primers de cada grup disputaran les semifinals i els guanyadors jugaran diumenge la final.


GRUP A: França, Itàlia i Suïssa.
GRUP B: Alemanya, Catalunya i VH Blanes.


El torneig femení es disputarà en format de lligueta.

FEMENÍ: Alemanya, Anglaterra, Catalunya i Xile.

Catalunya és l'actual campiona després de guanyar les dues primeres edicions i si aquest any guanya s'emportarà el torneig en propietat.


Aquest torneig serà la darrera prova que efectuaran les diverses seleccions de cara a l'europeu de Monza el Juliol de manera que s'esperen uns partits molt disputats.


Enllaços:
http://www.fecapa.cat
Tarradellas Cup


Opina

Configuració
 • Mitjons 3.695 13 513
  Trobo molt "cutre" que un equip de lliga jugui un torneig on jugan seleccions, per moooolltt que sigui aquest equip qui monta el torneig
  Li treu serietat
  • markx 3.833 13 499
   Doncs jo trobo molt cutre que tothom s'ompli la boca de seleccions catalanes i quan una selecció catalana juga una final d'un torneig internacional OFICIAL a Blanes el pavelló no estigui ple i ningú en parli. Trobo molt cutre passar-se el dia teclejant aquí al racó però quan ens fan un torneig de puta mare al costat de casa no hi vagi ningú, tothom té coses millors a fer aquell dia.

   Potser alguns no us mereixeu ni la Tarradellas cup ni que alguns lluitin per les seleccions catalanes. No us mereixeu la renuncia den Masoliver ni la possible renuncia de l'Oleguer.

   Si t'informessis una mica veuries que a la majoria de tornejos internacionals de més prestigi que es fan a europa sempre hi juga algun equip de la lliga local. L'hoquei és així, de puta mare.

   Cutre????
  • puigalder 4.967 11 395
   Això de la seriositat és relatiu. Itàlia va participar a les dues edicions anteriors i Argentina a la segona edició, i les dues finals que es van disputar van ser Catalunya-Blanes, de manera que el Blanes va demostrar que era millor que les altres seleccions punteres com Itàlia o Argentina.

   El torneig que es disputa a Montreaux anomenat "Copa de les Nacions" on hi participen les millors seleccions del món també hi participa l'equip amfitrió, el Montreaux HC.
 • angel acebes 5.627 13 339
  Els Terradellas de les pizzes tenen alguna relació amb els Terradellas del torneig? Els parents fatxes, potser?
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Fòrums

 • 8.876.206 missatges
 • 207.039 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums