Notícia

L'Audiència Provincial de València ratifica la condemna de presó a dos ultres del GAV

amena_31
amena_31
La Secció Quarta de l’Audiència Provincial de València ha rebutjat els arguments dels advocats defensors dels ultres José Luis Conejero, Alejandro Esteve i Amalia Lidia Bonheme, i ha notificat la ratificació de la condemna, entre d’altres, a any i tres mesos de presó. El magistrat de l’Audiència Pronvincial, a més, els ha condemnat a pagar les despeses dels tràmits jurídics provocats per la presentació dels recursos.

El passat 27 de setembre es va notificar la sentència del judici celebrat contra tres membres del Grup d’Accio Valencianista (sic) per l’assalt i robatori del Casal Jaume I de Russafa la nit del 29 de gener de 2003. La sentència que ara ha estat ratificada declarava que “(...) los acusados han faltada a la verdad en la versión que en el juicio dieron de su participación de los hechos. Ha quedado acreditado que estuvieron el tiempo necesario para forzar la entrada al Casal, causar daños, manchar la fachada con pintura, registrar el interior, seleccionar objectos de su interés, cogerlos, incluyendo dinero y transportarlos, haciendo más de un trayecto hasta el coche de Alejandro para ello. Ha quedado acreditada también su vinculación con una organización cuya revista había dado publicidad a hechos similares anteriores y había publicado artículos defendieno y felicitándose por la comisión de los mismos”. A més, es considerava la concurrència d’un agreujant per raons ideològiques (“los acusados decidieron atacar el Casal Jaume I por su condición de sede de actividades de personas vinculadas a Acció Cultural del País Valencià”).

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) es felicita per la desestimació dels recursos ja que això confirma la primera sentència condemnatòria seriosa, raonable i proporcional als atacs violents que venen patint seus de partits, entitats culturals o llibreries, i molt especialment les delegacions territorials de l’entitat. A més, insta a les autoritats compentents a mantenir-se fermes en la persecució i condemna de la violència política al País Valencià, la qual, cal recordar, gairebé sempre porta la signatura de l’extrema dreta espanyolista i blavera.

Opina

Configuració
 • Anònim
  Fora blavers del País Valencià! Aneu-vos-en a Sibíria!

  Els veritables nacionalistes valencians són també catalanistes!

  Només hi ha una Pàtria!

  La ultra-dreta 'valenciana' és fruit d'una seriosa malaltia mental i sociològica!
  • mikibc 10.445 14 204 👍 4
   hi ha coses que només poden sortir del cor.
  • FLANXO Usuari sumador 7.993 13 269 👍 555

   És fruit d'anys i panys de "menjada de tarro" per part dels poders de l'estat espanyol que han tingut a les seves mans tots els mitjans de comunicació per a intoxicar les ments. Això, vulguis o no, te els seus resultats al cap dels anys, com tots podem veure desgraciadament en l'autoodi que molts compatriotes tenen de si mateixos.
    
   Salut.
  • xaranga valenciana 31 13
   A vore, un valencianista pot ser tan nacionalista com un catalanista, però no s'ha de confondre el naciolalisme valencià amb el blaverisme, són dos coses que no tenen res a veure. Lo de que són fruit d'una malaltia mental, amb això sí que estic d'acord putos blaveros...
 • Puigdomènech 9.964 13 216 👍 2.949

    Ja era hora !!!
   
  Me n'alegro, encara que millor que ni existissin.
 • gatzara!!! 10.602 14 202
  Que es foteeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!!!
  Tot i això la condemna encara em pareix massa poca, sobretot si es té en compte que no compliran presó.
 • Oscar lo Roig Usuari sumador 23.451 14 52 👍 594
  Més que la duresa de la pena en sí, em sembla molt més important que per fí hi ha un precedent judicial! Esperem que ara siga més fàcil parar els peus als desgraciats estos!
 • __13369__ 1.515 13
  Està molt bé aquesta condemna, i sens dubte és un pas històric.

  Però per desgràcia, com es diu en aquests casos, arriba massa tard. Sense anar més lluny, deurien haver ser condemnats els que cremaren la senyera quatribarrada oficial del Consell Preautonòmic del País Valencià en 1979, als quals el GAV va premiar en la cerveseria Madrid, en ple centre de València fa un temps. I damunt fan apologia d'això a la seua revista "Som":  I sobretot, el que estaria més fantàstic seria que algun dia condemnen al principal borinot-pallasso-fill de puta, responsable d'innumerables actes de violència blavera: Toni Rochina:  Tinc esperança de que això algun dia arribarà.


Publicitat
Publicitat

Fòrums

 • 9.268.249 missatges
 • 220.053 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat