Notícia

La Federació Catalana de Futbol Sala és reconeguda internacionalment

amena_31
amena_31
La Federació Catalana de Futbol Sala ha estat reconeguda oficialment per la Associació Mundial de Futsal, que l'ha acceptat com a membre de plè dret al congrès que l'AMF celebra enguany a Mendoza (Argentina). La votació per a l'admissió de la Federació Catalana al sí de l'AMF s'ha dut a terme de forma secreta i ha resultat en un suport pràcticament unànime a favor del sí, amb 32 vots a favor i només un de nul.

La delegació espanyola de la Confederación Nacional de Federaciones Autonómicas de España no es va oposar a aquest reconeixement, tot i que inicialment s'esperava de la CNFAE un fort rebuig a aquesta proposta.

D'aquesta manera la Federació Catalana de Futbol Sala pot optar a disputar la propera Copa del Món l'any 2007, si obté el dret a participar-hi durant el proper Europeu que organitza la pròpia FCFS aquest estiu.


Escindida de la FIFA

La Federació Catalana ha aprofitat que no s'ha constituït cap federació espanyola de futbol sala independent de la de futbol per entrar primer a la UEFS i ara a l'AMF. La UEFA i la FIFA tenen el seu apartat de futsal i no reconeixen l'escissió que representen aquests organismes que defensen el futbol sala com un esport diferent al futbol tradicional. A nivell espanyol la Federació Espanyola de Futbol Sala depèn de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), i com ja s'ha dit a nivell estatal només existeix -a nivell AMF- una confederació espanyola de seleccions autonòmiques.

Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.297.993 missatges
  • 221.170 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat