Notícia

La Campanya Unitària per l’Autodeterminació crida a continuar amb la mobilització popular

amena_31
amena_31
La Campanya Unitària per l'Autodeterminació està recollint suports a nivell local i comarcal per tal de mostrar durant la jornada el creixent suport a la reivindicació del Dret a l’Autodeterminació. Els darrers esdeveniments en la política catalana estan portant a una creixent concienciació de molts catalans i catalanes que els partits parlamentaris actuals són més un fre que no pas un ajut per a assolir una autèntica democràcia. La Campanya parteix del profund convenciment que els Estatuts, per més reformats que siguin, no aporten cap veritable solució per al nostre Poble. És més, els Estatuts suposen un fre per a avançar socialment i nacional, i divideixen els Països Catalans. Els exemples dels processos de reforma dels Estatuts valencià, principatí de les Illes creiem que són ben clars en aquest sentit : cal trencar amb els marcs jurídco-polítics espanyol i francès.

Més de 250 entitats s’han adherit ja a la Campanya Unitària per l’Autodeterminació, una Campanya que pretén contribuir a extendre la convicció que sense Autodeterminació, sense poder decidir lliurement el nostre model econòmic, social i cultural, no hi ha democràcia. La mobilització de l'1 d’Abril preten ser una jornada per a fer aparèixer al mapa dels Països Catalans l’ampli suport al dret democràtic a l’Autodeterminació en els diferents pobles i ciutats catalanes.

Des de la Campanya animem d’altres plataformes que treballen per la dignitat nacional del País a treballar en clau de Països Catalans i a reivindicar l’Autodeterminació sense complexos. Des de la CUA estem segurs i segures que sobre aquestes dues premises es podran posar les bases per al treball en comú.

El dissabte 01 d’Abril, la Campanya Unitària per l’Autodeterminació crida a concentrar-se davant dels Ajuntaments al llarg dels Països Catalans sota el lema: “PROU ESTATUTS, SOM UNA NACIÓ, AUTODETERMINACIÓ! És un dret democràtic”. L'1 d’Abril, les viles, pobles i ciutats per l’Autodeterminació! És un dret democràtic!

Adhesions: campanya@autodeterminacio.net

Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.251.486 missatges
  • 219.463 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat