Llibres

'Valencià en perill d'extinció' (Autoedició) d'Eugeni S. Reig

Foto
Títol: 'Valencià en perill d'extinció' (Autoedició) d'Eugeni S. Reig
Autor:
ImatgeEugeni S. Reig ha publicat una segona edició revisada i augmentada del llibre VALENCIÀ EN PERILL D'EXTINCIÓ del qual n'és l'autor. En aquesta nova edició podeu trobar:

– 605 paraules i locucions noves, no incloses en la primera edició.

– les 835 paraules i locucions que recollia la primera edició, notablement augmentades.

– pròleg del professor Emili Casanova.

– una nova introducció molt més extensa que la de la primera edició.

– índex alfabètic amb més de deu mil entrades.

– bibliografia.

La informació que apareix en la segona edició duplica amb escreix la de la primera. De fet, podem ben bé dir que és un llibre nou.

L’esquema de cada entrada és el següent:

– La paraula o locució escrita en lletres majúscules.

– Definició de cada paraula o locució (o definicions, si l’entrada en qüestió té diverses accepcions), incloent-hi algunes receptes de cuina de plats típicament valencians i nombroses descripcions d’animals, plantes medicinals, objectes diversos, etc.

– Exemples, sempre ben contextualitzats, molts d'ells extrets del valencià viu, frases reals que han sigut pronunciades espontàniament en converses quotidianes i que ha oït en algun moment, al llarg de la seua vida. S’hi inclouen refranys, dites, poemes i cançonetes populars, també extrets de la llengua viva. En alguns casos, s'inclouen texts d'autors valencians com ara Adolf Salvà, Martí Domínguez Barberà, Joan Valls Jordà, Vicent Andrés Estellés, Bernat Capó, Salvador Guinot o Enric Valor.

– En moltes ocasions, quan ho ha considerat convenient, posa l'etimologia del mot i a voltes explicita en quins diccionaris apareix el vocable estudiat.

– Diversos sinònims usats pels valencians de les paraules i locucions estudiades, així com els que habitualment sol emprar la llengua estàndard i, a més a més, els corresponents equivalents castellans.

El llibre està concebut com un llibre d’estudi i de treball per a ser emprat en l’escola, però també es pot llegir com si fóra una novel·la i, evidentment, pot ser usat com a llibre de consulta.

Té 864 pàgines i el preu de venda al públic és de 22 euros.

Pot adquirir-se:

1) En les llibreries del País Valencià. Si en alguna no el trobeu – bé perquè no l’han portat, bé perquè no queden exemplars – digueu-li al llibreter que en demane a Morcillo, que n'és el distribuïdor.

2) Entrant en la pàgina web de la Casa del Llibre www.casadellibro.com i buscant el llibre amb el cercador que hi ha en la part de dalt, a la dreta. Per a cercar el llibre per títol s'ha d'escriure "valencia perill" i per a cercar-lo per autor s'ha d'escriure "eugeni reig". S'ha d'escriure tot en minúscules i sense accents.

3) En qualsevol dels establiments de la Casa del Llibre (horari de 9,30 a 21,30). En les llibreries de València, Barcelona i Madrid-Gran Via hi ha exemplars en depòsit; les altres l’han de demanar a la de València. Les adreces són:

CASA DEL LLIBRE DE VALÈNCIA

Passeig de Russafa, 11 – 46002-VALÈNCIA

Telf: 96 353 00 20 - Fax: 96 352 84 12

Adreça electrònica: valencia@casadellibro.com

CASA DEL LLIBRE DE BARCELONA

Passeig de Gràcia,62 – 08007-BARCELONA

Telf: 93 272 34 80 – Fax: 93 487 14 26

Adreça electrònica: pgracia@casadellibro.com

CASA DEL LIBRO DE MADRID – GRAN VIA

Gran Vía,29 – 28013-MADRID

Telf: 91 524 19 00 – Fax: 91 522 77 58

Adreça electrònica: granvia@casadellibro.com

4) Demanant-lo al distribuïdor, que és:

J. Morcillo, S.L.

Carretera de Benetússer, 62 (Polígon de Mina) – 46200-PAIPORTA

Telf: 963-97-44-74 – Fax: 963-97-52-73

5) Demanant-lo directament a Eugeni Reig. Us l'enviarà contra-reembossament, com a paquet blau. Heu de comunicar l’adreça postal a la qual us ha d’enviar el llibre. En aquest cas el preu és de 27 euros. (Aquest preu inclou, a més dels 22 euros que val el llibre, 5 euros per despeses d’enviament. Aquest és el preu per enviar un sol exemplar del llibre a un punt de destinació situat dins de l’Estat Espanyol. Si cal enviar més d’un exemplar o el punt de destinació es troba fora de l’Estat Espanyol, cal consultar el preu. Si voleu que l'autor us dedique el vostre exemplar, faciliteu el nom o noms que ha de posar en la dedicatòria.)


Eugeni S. Reig
EUGENIOS@teleline.es

Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.238.535 missatges
  • 219.044 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat