Llibres

El conflicte inevitable

Matthew Tree

Foto
Títol: El conflicte inevitable
Autor:
Editorial: L'Albi Edicions
Pàgines: 106
ISBN: 978-8415269731
Compra'l per 14,25€

Que la situació acutal de Catalunya és excepcional és una evidència fins i tot per als que tallen el bacallà a l'altiplà. El que potser molts no saben és que aquesta situació ha estat d'allò més previsible al llarg de més de quatre dècades. El conflicte inevitable ho explica a través de la mirada d'un anglès que ha observat –i viscut– la realitat catalana des de finals dels anys setanta –amb dinou anys i sense saber-ne res– fins a l'actualitat –amb seixanta anys i sabent-ne alguna cosa.

A través de fets objectius i, sobretot, d'anècdotes personals igualment reveladores, Matthew Tree aclareix els motius pels quals el conflicte actual ha estat, des de sempre, inevitable.

«En fi, doncs, no sé què més puc dir... Que el dia en què Catalunya sigui independent els dos farem cua... l'endemà al matí... per tenir papers que ens permetin deixar de ser estrangers administratius en aquest país... I així serem com els altres catalans... no només pel pensament i les emocions... també per l'administració... l'administració de la república catalana... Iguals, ells, jo i tothom.» Joan-Lluís Lluís, del pròleg.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.298.193 missatges
  • 221.180 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat