Publicitat

Llibres

El món groc

Albert Espinosa

Foto
Títol: El món groc
Autor:
Editorial: Debolsillo
Col·lecció: Best Seller
Pàgines: 176
ISBN: 978-8483469088
Compra'l per 8,5€

El món groc és un món fantàstic que vull compartir amb tu, és el món dels descobriments que vaig fer durant els deu anys que vaig estar malalt de càncer. És curiós, però la força, la vitalitat i les troballes que fas quan estàs malalt serveixen també quan estàs bé, en el dia a dia.

Aquest llibre et farà conèixer i entrar en aquest món especial i diferent, però sobretot et farà descobrir els "grocs": el nou esglaó de l'amistat, les persones que no són ni els amants ni els amics, aquella gent que s'encreua a la teva vida i que amb una sola conversa pot arribar a fer-la canviar. No t'avanço res més, hauràs de llegir el llibre per poder començar a trobar els teus "grocs". Potser un d'ells sigui jo...

El món groc parla de com és de senzill creure en els somnis perquè aquests es creïn. I és que entre creure i crear només hi ha poques lletres de distància.

A què esperes per saber qui són els teus "grocs"?

 

Biografia de l'autor

 

Albert Espinosa (Barcelona, 1973). Actor, director, guionista i enginyer industrial. És creador de les pel·lícules Planta 4.ª, Va a ser que nadie es perfecto, La teva vida en 65' i No em demanis que et faci un petó perquè te'l faré. És també creador i guionista de la sèrie Polseres vermelles, basada en el seu llibre El món groc i en la seva lluita contra el càncer. El total de la seva obra literària s'ha publicat en més de 40 països, amb més de 2.500.000 exemplars venuts arreu del món.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.298.606 missatges
  • 221.198 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat