Llibres

El naufragi

Lola García

Foto
Títol: El naufragi
Autor:
Editorial: Planeta
Col·lecció: Ull de vidre
Pàgines: 272
ISBN: 978-8490666784
Compra'l per 17€

Tot va començar el 2012, quan Artur Mas va tornar de la Moncloa amb la negativa de Mariano Rajoy a abordar un pacte fiscal per a Catalunya. Aquell president de la Generalitat designat a dit per Jordi Pujol va emprendre llavors una carrera imparable abraçat a un independentisme en el qual mai havia militat.

Va avançar en la via del desafiament a l’Estat espanyol com qui s’endinsa en un bosc espès i al passar la vegetació es va tancant a l’esquena, en la confiança que el seu rival a la Moncloa cediria o seria obligat a fer-ho pels líders europeus. Què va impulsar Mas a enfilar aquesta direcció? Qui el va influir durant el trajecte? Hi va haver algun moment en què va ser possible canviar el curs de la història i evitar una de les pitjors crisis institucionals i polítiques d’Espanya?

 

Biografia de l'autora

 

Lola García (Badalona, 1967) és directora adjunta de La Vanguardia. Abans fou subdirectora del mateix diari i responsable de les àrees de Política, Vivir i Esorts. Anteriorment va treballar a El Periódico de Catalunya, primer a la secció Coses de la Vida, i després com a redactora en cap de Política. És llicenciada en Periodisme i Ciències Polítiques.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.283.431 missatges
  • 220.616 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat