Llibres

Insurrectes de res

Joanjo Garcia

Foto
Títol: Insurrectes de res
Autor:
Editorial: Sembra Llibres
Pàgines: 96
ISBN: 978-8416698325
Compra aquest llibre

Estiu del 2017. Miquel contacta angoixat amb un antic company de l’institut. Per què Karim ha tornat al barri? Per què ho ha fet jus- tament ara? Potser vol venjar-se de l’assetjament que va patir quan era adolescent? En el confús context dels atemptats terroristes de Barcelona, els prejudicis, el racisme i la islamofòbia tornen a sacse- jar uns amics de barri impregnats per un vell sentiment de culpa. Un còctel explosiu que podria acabar amb una tragèdia.

A Insurrectes de res, Joanjo Garcia fa un pas endavant en la seua fecunda i premiada trajectòria amb una novel·la curta però impac- tant que transcorre entre l’actualitat i la dècada dels anys noranta. Un relat com un colp de puny que ens parla d’amistat, identitats, incomprensió, esperança i rebel·lia. Però, sobretot, de la necessitat de combatre els discurs de l’odi que creix en la nostra societat.

 

Biografia de l'autor

 

Joanjo Garcia (València, 1977) és llicenciat en Història i ha fet de professor de secundària. També ha col·laborat amb diversos mitjans com ara L’Accent o Lletres Valencianes. El 2012 va guanyar el Premi Enric Valor de Novel·la amb Quan caminàrem la nit. El 2015 va publicarm Aquell agost amb punt final i Tota la terra és de vidre», Premi de Narrativa Ciutat d’Elx. Aquell mateix any va aconseguir el Premi de Novel·la Ciutat Alzira amb El temps és mentida. El 2016 va aparèixer Arribarà el dematí. Borja Penalba i Mire Vives han musicat alguna de les seues lletres. Amb La pornografia de les petites coses fa un pas endavant endavant en la seua fecunda trajectòria amb una obra original i madura sobre política, sexe i hegemonia cultural.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.283.426 missatges
  • 220.616 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat