Llibres

Història de butxaca de Catalunya

Oriol Andrés

Foto
Títol: Història de butxaca de Catalunya
Autor:
Editorial: Editorial Gregal
Col·lecció: Història
Pàgines: 244
ISBN: 978-8417082833
Compra'l per 18,52€

Història de butxaca de Catalunya és un llibre que recorre de manera rigorosa i amena la història del nostre país, amb un centenar de capítols breus sobre els fets històrics que ens han fet com som, des de la prehistòria fins al referèndum de l’1 d’octubre de 2017. A més, la majoria de temes s’il·lustren amb imatges d’obres d’art i llocs visitables actualment per a qui vulgui viure la història en primera persona. Cal tenir en compte que els temes es presenten cronològicament però alhora són independents, de manera que el lector és lliure de llegir-los un darrere l’altre o navegar pels temps saltant dels àrabs del segle viii als almogàvers del xiv, passant pel turisme dels nostres temps o la Guerra de Successió.

Història de butxaca de Catalunya, un llibre pensat per als catalans amb curiositat per la història del nostre país, però també per als visitants que vulguin conèixer els fets que ens han forjat com a poble.

 

Biografia de l'autor

 

Oriol Andrés Casamiquela (Barcelona, 1965). Llicenciat en Filologia Catalana, ha estat professor d’Història de la Llengua Catalana a la Universitat de Barcelona, però fa anys que ha deixat la docència i es dedica professionalment a la gestió de serveis i projectes informàtics tant a l’empresa privada com a l’Administració. A la xarxa manté el Bloc de meravelles (blocdemeravelles.blogspot.com) i darrerament el compte de twitter @oriolanix. Estudiós de la llengua, la política i la història de Catalunya i de la resta del món, Història de butxaca de Catalunya és el seu primer llibre.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.284.360 missatges
  • 220.648 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat