Llibres

La revolta de Santa Jordina

David Fernàndez i Lyona Ivanova

Foto
Títol: La revolta de Santa Jordina
Autor:
Editorial: Amsterdam
Pàgines: 48
ISBN: 978-8416743865
Compra'l per 15,1€

Montblanc ha votat: no vol viure més sota les ordres d’un rei tirà. Però el monarca no pensa abandonar els privilegis així com així, i demana reforços: el Drac Mercat, despietat i voraç, ve al seu rescat. La Jordina, ànima lliure i consciència crítica, serà la primera a rebel·lar-s’hi. El poble es mobilitzarà, perquè saben que només se’n sortiran si actuen junts i alhora. No esperaran que cap cavaller els tregui les castanyes del foc.

El Sant Jordi del present i del futur ja té nom de dona i actua abrigat per la voluntat popular i la conjura dels iguals. Entre assemblees compartides i resistències comunes, David Fernàndez i Lyona ens animen a fer-nos nostra aquesta història subversiva i tocada de lila que reivindica la llibertat. Entre línies s’hi gestarà la revolta inajornable del nostre temps.

 

Biografia dels autors

 

David Fernàndez (Vila de Gràcia, 1974) és periodista de La Directa, cooperativista i activista social. Està afiliat al sindicat IAC. Ha escrit Cròniques del 6 i altres retalls de la claveguera policial; Cop de CUP, conjuntament amb Julià de Jòdar; Foc a la barraca i August Gil Matamala, conjuntament amb Anna Gabriel. Recentment ha coordinat amb Àlex Romaguera Llums i taquígrafs. Atles de la corrupció als Països Catalans. Entre el 2012 i el 2015 va ser portaveu de la CUP Alternativa d’Esquerres al Parlament de Catalunya.

Marta Puig 'Lyona' (Esperreguera, 1979) és dissenyadora gràfica i realitzadora. S'ha fet popular pels videoclips realitzats per a grups com Love of Lesbian, Amaral, Lori Meyers, Mishima, entre d'altres. Jo mataré monstres per tu va ser el seu primer àlbum il·lustrat, un conte de Santi Balmes del qual se n'han fet més de vint edicions. També ha il·lustrat Mis primeros, primeros besos i La vida es corta y luego te mueres.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.284.361 missatges
  • 220.648 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat