Llibres

Per què celebrem. L’origen de 100 festes populars

Albert Vidal

Foto
Títol: Per què celebrem. L’origen de 100 festes populars
Autor:
Editorial: Albertí Editor
Col·lecció: Origens
Pàgines: 224
ISBN: 978-8472461680
Compra'l per 18,05€

Quin dels gairebé mil municipis catalans no té la seva festa major? Quina població renuncia a promoure els seus productes tradicionals? Qui és tan distret com per oblidar els seus orígens ancestrals?
D’això tracta aquest llibre, en què us oferim un recull de cent celebracions, n’explorem la procedència i n’expliquem el contingut. Potser aleshores gaudirem més de la truita amb suc, del xató o de la ratafia; vibrarem intensament amb els traginers, els gegants o els gossos d’atura, i ens emocionarem amb la Dansa de la Mort, la Morisca o les fogueres de Sant Joan. Visqueu on visqueu, sempre tindreu a prop una fira, una festa o una solemnitat per celebrar. No hi falteu!

El text va acompanyat amb 100 imatges que fan un recorregut per tot Catalunya

 

Biografia de l'autor

 

Albert Vidal i García (Barcelona 1940) llicenciat en Història, Art Dramàtic i Publicitat ha publicat diversos llibres publicats de tema generalista. En la seva vessant dedicada a les dites, els refranys i els proverbis ha participat en sèries de programes radiofònics, ha publicat nombrosos articles sobre el tema en diferents revistes i el llibre "Per què celebrem...? L'origen de 100 dites populars" d'aquesta mateixa col·lecció. Ha estat director de muntatges teatrals premiats i autor de diverses obres teatrals estrenades, així com de narracions i d’obra poètica, algunes de les quals han estat guardonades en certàmens especialitzats.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.285.160 missatges
  • 220.679 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat