Llibres

Tant de bo fóssiu aquí!

Fede Cortés

Foto
Títol: Tant de bo fóssiu aquí!
Autor:
Editorial: Onada Edicions
Col·lecció: Sèrie Minor
Pàgines: 80
ISBN: 978-8417050962
Compra'l per 11,4€

Tant de bo fóssiu aquí! és una història sobre la joventut i l’amistat. Perquè els amics de l’adolescència són amics per sempre, encara que després s’hi perdi el contacte o fins i tot no els tornis a veure mai més. Perquè hi ha un determinat moment de la joventut en què s’ajunten l’amistat, la passió per la vida i per l’art, el descobriment de l’amor i el sexe, les ganes de fer la revolució… I quan es perd queda un regust amarg per a tota la vida, perquè mai es pot recuperar aquell moment màgic.

Tant de bo fóssiu aquí! és el relat nostàlgic d’aquell temps de joventut i de la pèrdua continuada d’aquell moment a causa no només del temps sinó també, i sobretot, de les separacions, de la llunyania, del deteriorament de la memòria, de l’oblit i les morts.

 

Biografia de l'autor

 

Fede Cortés i Cortés (Falset, 1960) va estudiar magisteri, però al final no ha fet de mestre. Ha estat músic, programador informàtic, comptable i regidor al seu ajuntament per un grup independent. És el creador dels detectius Johnson & Johnson, que en el dia d’avui reuneixen cinc volums. Abans d’aquest Premi de Narrativa Breu Ciutat d’Amposta 2016, ja n’havia obtingut un accèssit l’any 2013. En poesia ha aconseguit el Premi Salvador Estrem i Fa de Falset, l’any 2011, i el primer accèssit al Premi de Poesia de Santa Perpètua de 2017. Ha coordinat, juntament amb Jordi Pijoan-López, dos reculls de gènere negre amb motiu de l’Ebre Negre (Matarranya i Priorat).


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.286.460 missatges
  • 220.701 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat