Llibres

Melodia d'una absència

Joan Roca

Foto
Títol: Melodia d'una absència
Autor:
Editorial: Capital Books
Pàgines: 320
ISBN: 978-8494677786
Compra'l per 17,95€

Tot arrenca quan el jove Bastien, estudiant de música a Viena, rep d’una tavernera jueva unes velles i estranyes partitures que el seu pare li va deixar abans de morir: «Mira, no hi ha cap nota escrita en cap de les dues claus. Només l’armadura, només la tonalitat amb aquesta tinta de color vermell. Mi major o do sostingut menor. Però ni rastre de les notes. [...] El meu avi deia que els esperits i els fantasmes parlen en do sostingut menor...»

Mentre intenta resoldre el misteri que amaguen les partitures —perilloses, qui sap si maleïdes—, Bastien s’enfrontarà també al misteri de la seva identitat i al passat tèrbol de la seva família, odiada i temuda durant dècades, originària de la Cava, al delta de l’Ebre. Quan hi viatgi en busca de respostes, totes les tragèdies que encara no han cicatritzat es desencadenaran.

Una apassionant novel·la d’intriga i misteri que recrea un delta de l’Ebre mític i màgic.

 

Biografia de l'autor

 

Joan Roca i Navarro (Deltebre, 1977) ha publicat els relats «L’estrany cas del senyor Heribert Borromell» (2001), «Relat en sol menor» (2011) i «Els afectes secundaris» (2012). Amb la banda de pop-rock Boira, com a teclista, ha publicat el disc Al·legoria del Fang (2014) del qual ha escrit algunes de les cançons. Melodia d’una absència és la seva primera novel·la.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.298.201 missatges
  • 221.180 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat