Llibres

Trapologia

Borja Bagunyà i Max Besora

Foto
Títol: Trapologia
Autor:
Editorial: Ara Llibres
Pàgines: 280
ISBN: 978-8416915811
Compra'l per 17,57€

En aquest llibre, Max Besora i Borja Bagunyà es llancen a la recerca de l’ànima del trap, el penúltim fenomen de música urbana que causa furor en les generacions més joves, i estupor o indiferència en les més veteranes.

A mig camí de la crònica gonzo de Hunter S. Thompson i l’aportatge de R. J. Cantavella; entre la no-ficció i la superficció; entre la crònica fracassada i la lletjor buscada, Bagunyà i Besora transiten pels baixos fons de la ciutat, els polígons de la perifèria o les sales de festa més tronades per aclarir si aquesta nova música és un fenomen realment contracultural o bé la sublimació de la cultura de masses.

Trapologia proporciona unes quantes meditacions ferotges sobre música, cultura i literatura, travessades per qüestions com el tracte que el trap dispensa als rols de gènere, la seva estètica de la lletjor, el significat secret del twerking, o l’ús de la llengua per estripar les costures de llenguatge. Tot plegat, per acabar convertint-se en la crònica no buscada d’una iniciació mística enfollida.

El resultat de les investigacions d’aquests dos escriptors, i la seva radicalitat, constitueixen una raresa en la nostra literatura.

 

Biografia dels autors

 

Borja Bagunyà (1982) ha publicat els reculls de relats Apunts per al retrat d’una ciutat, Defensa pròpia (premi Mercè Rodoreda) i Plantes d’interior. A més, és professor de teoria de la literatura a la Universitat de Barcelona, cofundador, junt amb Lana Bastašić, de l’Escola Bloom, i editor de la revista Carn de Cap.

Max Besora (1980) ha publicat el llibre de poesia L’espectre electromagnètic (premi Benet Ribas de poesia) i les novel·les Vulcano, La tècnica meravellosa i Aventures i desventures de l’insòlit i admirable Joan Orpí, conquistador i fundador de la Nova Catalunya (premi Ciutat de Barcelona).


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.298.193 missatges
  • 221.180 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat