Llibres

Davantal posat. Receptes de dolços i pastes salades de Mallorca

Inés Fraile

Foto
Títol: Davantal posat. Receptes de dolços i pastes salades de Mallorca
Autor:
Editorial: Lleonard Muntaner Editor
Col·lecció: Melmelada
Pàgines: 104
ISBN: 978-8417153304
Compra aquest llibre

Davantal posat és un tribut a la cuina com a espai vital, a l’amor com a procediment culinari i a les ela­bo­ra­cions com a marc de transmissió cultural. Més encara, és un exercici de delit en la bellesa quotidiana de les petites coses fetes en el redol més íntim. L’autora en­trevista i retrata una trentena de protagonistes mentre elaboren delícies casolanes. En recull les receptes i fixa els secrets de la seva execució memorable.

Però aquest és molt més que un llibre de receptes: és un cant a la memòria gastronòmica i al plaer —el luxe— de poder compartir-la. És l’oportunitat de penetrar en els santuaris i descobrir els secrets de la cuina de Mallorca, la que es manté i es construeix des dels espais domèstics. És el reconeixement a les persones que són baula en la transmissió del patrimoni gastronòmic, i ho són sense tan sols voler-ho, sense més pretensió que la de procurar als seus el guster d’aquestes menjues.

I és, sobretot, el testimoni d’una mirada amorosa sobre les mans que amorosament entrunyellen la tapa de les millors panades que heu tastat mai. (Del pròleg de Carme Castells)


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Novetats

Fòrums

  • 9.222.873 missatges
  • 218.515 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat