Llibres

El fantasma del Canigó

José Manuel Blanco

Foto
Títol: El fantasma del Canigó
Autor:
Editorial: Editorial Gregal
Col·lecció: Narrativa juvenil
Pàgines: 118
ISBN: 978-8417082758
Compra'l per 12,35€

El multimilionari Francis Gallart cau fulminat per una bala al bell mig d’una sala envoltat dels seus convidats. La sala era tancada i cap dels presents ha pogut cometre el crim davant dels altres. A més a més, no es troba cap arma a ningú. El tret tampoc no ha pogut entrar des de l’exterior ni des de cap dispositiu oculta la mansió. La policia es troba desorientada i és incapaç de resoldre aquest trencaclosques.

Marcel Zúñiga, nebot adolescent del difunt, era l’únic dels convidats a la festa que en aquell moment no era present a la sala. Potser per això és també l’únic que té la clau per resoldre el crim. Però, per fer-ho, abans haurà de viure una aventura on es barrejaran la top-model més famosa del món, la seva professora de català, dos intents d’assassinat i, sobretot, el fantasma del Canigó, un personatge mil·lenari de llegenda que és, per increïble que pugui semblar, l’únic sospitós de l’assassinat.

 

Biografia de l'autor

 

José Manuel Blanco i Serrano (Zamora, 1972) és llicenciat en Economia per la Universitat de Barcelona i es va dedicar a fer números fins que l’any 2007 va trobar un petit forat entre els actius i els passius per enviar el conte Setanta euros als Premis literaris Ciutat de Tarragona. Després de veure publicat el seu relat a l’antologia de finalistes, es va animar més i va publicar alguns relats breus i dues novel·les infantils: El segrest del Capità Pebrot i Les Escates del Drac. Posteriorment, també ha quedat finalista del premi Carmesina de la Safor, amb la novel·la La Princesa solterassa, i fora de l’àmbit de la literatura infantil ha guanyat el premi solidari de l’ADHSP, Associació de Donants de Sang de l’Hospital de Sant Pau (2008), i el II Cryptshow Festival (2009), premi de relats de terror.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.296.776 missatges
  • 221.111 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat