Llibres

La història de la ciència com mai te l'han explicat

Ignasi Llorente

Foto
Títol: La història de la ciència com mai te l'han explicat
Autor:
Editorial: Angle Editorial
Col·lecció: Inspira
Pàgines: 272
ISBN: 978-8417214159
Compra'l per 17€

Com eren i com van viure els grans científics de la història? Com van fer avançar la humanitat amb les seves idees i teories? Com encaixava la seva genialitat amb una societat que sovint els prenia per bojos?

Ignasi Llorente ens acosta a la ciència mitjançant la recreació d’episodis significatius en les vides dels científics de manera que, aportant el factor humà, aconsegueix desmuntar mites absurds al voltant d’ells, les seves idees i els seus avenços. I alhora ens fa entendre la importància històrica de cada científic i el quid de cada nova teoria.

Llegirem com Tales de Milet evita una guerra gràcies a l’astronomia. Observarem el cel amb Brahe, Kepler i Galileu. Patirem per Lavoisier durant el seu judici a mort. Assistirem a l’enterrament de Darwin a l’abadia de Westminster, al costat de Newton. I acabarem amb Robert Dicke, que escolta al seu televisor el so més antic del món, originat en el Big Bang.

 

Biografia de l'autor

 

Ignasi Llorente i Briones (Barcelona, 1973). Tot i haver estudiat Medicina (URV), ha dedicat la major part de la seva trajectòria professional a la comunicació i a les TIC. Actualment col·labora amb diverses entitats, universitats i organitzacions amb conferències i publicacions al voltant del paper que el mètode científic ha de jugar en la nostra societat més enllà del camp estrictament científic. Exemples d’això en són el llibre A la recerca del benestar (2012), en què exposa la seva recepta perquè el mètode científic entri en els cercles de presa de decisions polítiques, i el conte infantil Mai no oblidaré el teu nom (2018), en què explica al públic més jove un dels moments més importants de la revolució neolítica.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.268.007 missatges
  • 220.048 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat