Llibres

La història de la ciència com mai te l'han explicat

Ignasi Llorente

Foto
Títol: La història de la ciència com mai te l'han explicat
Autor:
Editorial: Angle Editorial
Col·lecció: Inspira
Pàgines: 272
ISBN: 978-8417214159
Compra'l per 17€

Com eren i com van viure els grans científics de la història? Com van fer avançar la humanitat amb les seves idees i teories? Com encaixava la seva genialitat amb una societat que sovint els prenia per bojos?

Ignasi Llorente ens acosta a la ciència mitjançant la recreació d’episodis significatius en les vides dels científics de manera que, aportant el factor humà, aconsegueix desmuntar mites absurds al voltant d’ells, les seves idees i els seus avenços. I alhora ens fa entendre la importància històrica de cada científic i el quid de cada nova teoria.

Llegirem com Tales de Milet evita una guerra gràcies a l’astronomia. Observarem el cel amb Brahe, Kepler i Galileu. Patirem per Lavoisier durant el seu judici a mort. Assistirem a l’enterrament de Darwin a l’abadia de Westminster, al costat de Newton. I acabarem amb Robert Dicke, que escolta al seu televisor el so més antic del món, originat en el Big Bang.

 

Biografia de l'autor

 

Ignasi Llorente i Briones (Barcelona, 1973). Tot i haver estudiat Medicina (URV), ha dedicat la major part de la seva trajectòria professional a la comunicació i a les TIC. Actualment col·labora amb diverses entitats, universitats i organitzacions amb conferències i publicacions al voltant del paper que el mètode científic ha de jugar en la nostra societat més enllà del camp estrictament científic. Exemples d’això en són el llibre A la recerca del benestar (2012), en què exposa la seva recepta perquè el mètode científic entri en els cercles de presa de decisions polítiques, i el conte infantil Mai no oblidaré el teu nom (2018), en què explica al públic més jove un dels moments més importants de la revolució neolítica.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Novetats

Fòrums

  • 9.208.542 missatges
  • 218.003 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat