Llibres

Somnis i carrers

Toni Cotet

Foto
Títol: Somnis i carrers
Autor:
Editorial: Editorial Gregal
Col·lecció: Novel·la
Pàgines: 164
ISBN: 978-8417082512
Compra'l per 15,2€

L’Adrià, en Pep i en Jaume tenen un objectiu que els uneix: es volen dedicar a viure d’allò que més els agrada en el món, la música. Cadascun amb el seu estil, cadascun en el seu temps, cadascun amb una actitud diferent, però tots en un mateix escenari: una ciutat que respira talent nit i dia pels seus carrers, plens d’efervescència dels nous grups de rock & roll que sorgeixen i que la convertiran en un referent musical del país.

Una de les protagonistes, la Núria, es veurà abocada a mantenir una relació ben estreta amb dos grups musicals: Galàxia Sideral i Situació Límit, mentre que un altre, en Pau, s’haurà d’enfrontar a una situació tan inesperada com difícil.

Somnis i carrers és una novel·la de caràcter juvenil plena d’amors i  desamors, de passió per la música i per l’èxit, embolcallada d’unes realitats crues que afecten els personatges, amb un misteri no resolt que plana per damunt de tots i que afecta el passat i el present d’uns protagonistes plens de temperament i amb l’afany de tirar endavant, de totes totes, els seus projectes de vida.

 

Biografia de l'autor

 

Toni Cotet i Masià (Badalona, 1973) és Llicenciat en Filologia Catalana, imparteix classes de Llengua i Literatura catalanes a l’ESO, des de fa més de vint anys. Somnis i carrers és la seva setena novel·la. Anteriorment, ha publicat I després de l’ESO, què? (2006), La Pujada (2007), Expropiació indeguda (2008), Bressol del basquetbol (Premi de novel·la juvenil Ciutat de Badalona, 2009), El Pont de la Llum (2010) i Projecte túning (2012). Li agrada llegir, també la música de qualsevol estil i tendència (mentre sigui bona música), el bàsquet, la muntanya i, sobretot, viure la vida al màxim amb tots aquells que estima i l’estimen.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.251.962 missatges
  • 219.481 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat